L'arc de Santí

Un relat de: meral

L’ARC DE SANT MARTÍ

Era una tarda de diumenge al mes d’agost i plovia una mica i lluïa el sol i vam sortir a passejar com fèiem cada diumenge i vam veure l’arc de Sant Martí ben dibuixat sobre el blau ennuvolat del cel. Els meus fills em van explicar que allà lluny, on es veia que s’acabava l’arc els nans tenien guardat una olla plena de monedes d’or, a mi em van fer riure i vaig intentar explicar-los-hi que allò eren fantasies que s’expliquen als nens però que no tenien cap fonament real. Ells insistien en que era veritat de la vertadera, que no més calia que ens poséssim a caminar en la direcció a on s’acabava l’arc de Sant Martí que acabaríem trobant l’olla de les monedes, que els mestres els hi ho havien explicat així i que ells no deien mentides.
I des d’aquell dia que els meus fills i jo anem caminant ben agafats de les mans i em penso que no falta gaire per que trobem l’olla famosa que tenen guardada els nans pels que no tenen mandra de caminar.
Segurament som moltes les mares que caminem amb els fills...
I és que a l’escola s’aprenen coses increïbles!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de meral

meral

97 Relats

151 Comentaris

105975 Lectures

Valoració de l'autor: 9.79

Biografia:
El meu nom oficial és Marta Capdevila Peydro, m’he posta Meral perquè em vaig casar a Turquia i la meva filla va néixer a Estambul i en llengua turca vol dir isard i s’assembla una mica a Marta. El meu fill va néixer a Guimerà, el meu poble estimat: « Qui perd els orígens perd la identitat ».
.
Escric relats a la revista Nova Tàrrega, tinc publcat un llibre de relats en paper de títol "Les dones dels anells" que ha tingut molt bona acullida. Ara fa temps que no entrava en aquesta web per problemes técnics, però prometo tornar-ho a fer. Tinc dos llibre acabats, un de poemes en català i una novel·la en castellà pendents de publicació en paper i un altre en periode d'escritura. Tinc un llibre publicat a la internet en castellà de títol "Tres meses en mas Montornés".
La foto del meu perfil és vella, ara estic més guapa.
Finalent he publicat el nou llibre en castellà "Nueve meses en Mas Montornés" en paper amb l'editorial Arial ediciones. Altresllibres tinc en concurs.