ANY 2114

Un relat de: Rubba Bertanero
Any 2114 (D.d.b.d´I, Després del brot d´Independència). A la central d´enviaments està preparada la comanda CE-4893-X, és el darrer enviament a la zona d´apavaigament decretada des de fa 50 anys pel govern del PI (Partit Impopular).

La nova política del govern, de control del cicle de la vida, ha estat un éxit. La societat roman controlada en tots els seus cicles vitals. Des de la seu central es programen les noves generacions; l´avançament en l´ús dels microxips i dels mapes genètics ha portat ordre a la societat. Els científics treballen per depurar els arbres genètics, creant sers perfectes no pensants. S´han disminuït els pressupostos d´educació, sanitat i seguretat ciutadana, tot creant individus incults, sans i pacífics.

Al laboratori de nous individus, ja no parlen de naixements sinó de creacions. Avui es crea el CE-4893-X, ja embalat i a punt d´enviament.

Mentre, a la sala contigua a la d´enviaments, l´informàtic en cap discuteix per radar-mòbil amb el polític de torn, els problemes amb els xips de la generació de segona joventut, segueixen les incompatibilitats entre tenir poder i no ser corrupte, segueixen caient en el parany més del 50 per cent dels individus.

A més a més, els problemes a la zona norest del territori continuen presents, en dades assenyalades i en moments en que alguns individus es lleven molt d´hora molt d´hora, se senten crits d´independència.

El CE-4893-X ja s´ha creat desprogramat de sentiments patriòtics, un problema menys que solventar.

Comentaris

  • No m'agrada[Ofensiu]
    E. VILADOMS | 18-11-2014

    No m'agrada gens aquest futur que ens presentes. Bon relat, Rubba!

  • mar - montse assens | 17-11-2014

    Molt imaginatiu i molt ben escrit...sort que és ciència ficció :) almenys així ho espero.
    Una abraçada!

l´Autor

Foto de perfil de Rubba Bertanero

Rubba Bertanero

77 Relats

91 Comentaris

43517 Lectures

Valoració de l'autor: 9.81

Biografia:
Aprenent a escriure.

Disfrutant de llegir.

S´accepten comentaris, (fins i tot si són bons).

xavi6227@gmail.com