Amics de tàndem

Un relat de: GTallaferro

Jo viatjo en tàndem i així no contamino i el trajecte se'm fa més intens.

L'Ester, cara d'àngel, estrella que dansa en un món místic i ple d'ideals purs, en plena sintonia amb la meva ànima, essent capaç amb aquest do, de sentir en la distància quan estic trista.

Les dues Núries.

La primera Núria , de bellesa senyorial i profunds ulls verds, és un gran esclat de vitalitat i torrent de força, esperit crític i intel·ligent, amb qui he mantigut grans converses, alhora que he viscut magnífics moments de festa i diversió.

La segona Núria, morena encisadora i enigmàtica, plena de sentiments romàntics purs ,de gran intel·lecte i gran empatia, amb la qual disseccionem els aconteixements vitals per tal d'entendre una mica més el món que ens envolta, i arribem a alliçonadores conclusions.

En Toni, atractiu i de ment lúcida i brillant, decidit en el seu camí, de qui tantes i tantes vegades he escoltat savis consells en moments de crisi, i que m'ha inspirat moments de pau enmig de les convulsions de la vida.

També comparteixen nom, dues Annes.

La primera Anna, esvelta lleona, paradigma per exel·lència de la independència i la decisió, amb qui compartieixo el sentit de l'humor i que té el do de fer-me allunyar de totes les preocupacions persistents,encomenant-me per moments, el seu valor felí.

La segona Anna, de fortalesa de roure i seguretat aplastant, de gran bellesa esclatant i intel·ligència fulminant i sincera. Totes dues disfrutem fent-nos riure l'una a l'altra.

En Roger, vast manantial de saviesa. Gran orador, del qual he après un munt de conceptes. Figura atlètica i rostre atractiu, del qual més d'una vegada he aconseguit arrencar un somriure, i amb el qui he pogut compartir festes esbojarrades.

I la Sylvia, ulls axinats d'atmetlla i rostre i cos de porcellana;la meva mentora, la meva guia, que em va introduir en un món inòspit de saviesa oculta i amb qui compartim essència i espiritualitat i ens intentem encarar al misteri de viure.

Aquests són els meus amics de viatge, de viatge de tàndem, per les pujades i baixades de la vida.

Molts cops he realitzat el trajecte solitari en bicicleta, però se m'ha fet més ardu, estèril, pesat i avorrit. Per això moltes vegades m'agrada anar amb tàndem, i heus ací, que us he presentat tots els copilots que s'alternen per fer que el viatge sigui més lleuger i divertit: A tots, gràcies per tot el què hem compartit, après, gaudit i també patit!

Gràcies per ser amics de tàndem!!!!!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de GTallaferro

GTallaferro

67 Relats

153 Comentaris

61426 Lectures

Valoració de l'autor: 9.79

Biografia:
Vaig néixer l'onze de maig del 75, el dia de Sant Eudald, patró del meu estimat Ripoll, que guarda com a preuada possessió el magnífic Monestir de Santa Maria.
Des de sempre m'han apassionat les lletres. Pel que fa a la lectura, m'encanta llegir impulsada per la curiositat d'aprendre com comprendre millor el món i també a mi mateixa. Els llibres són el meu millor mitjà de transport cap a nous móns i noves idees. I en referència a l'escriptura, haig de dir que la considero un gran mètode de catarsi que intento practicar sempre que puc.
També m'agrada dibuixar, anar al cinema i multitud de petites coses que donen color a la vida,com acariciar els meus gatets, en Xin xin i en Kiri.

En fi , només dir-vos que em fa molta il·lusió que llegiu els meus relats!!