Amb unes ganes de viure que se'm surten del cos

Un relat de: Marteta
Tenc ganes de somriure eternament, i cridar al món sencer el que em passa. Sí, em sento orgullosa de mi mateixa, i estic feliç de que la gent més important de la meva vida també ho estigui de mí. Avariciosa? Pot ser, sí, segur que si, i què? Hi perdo alguna cosa? No, perque ja ho he guanyat tot, i simplement és impossible que en aquests moments algú em tregui del damunt algún d'aquests valors, d'aquestes emocions desconegudes i valuoses.

L'alegria corre per les meves venes, ja forma part de mi. L'esforç en millorar els meus errors durant tot aquest any es veu clarament plasmada en aquest paper...estic contenta, feliç, eufòrica, orgullosa, sóc el que els meus esforços han volgut que sigui, sóc jo mateixa, i això m'alegra de veritat.

Un començament d'estiu inmillorable. I és que jo ja ho preveia, ho vaig dir, i ara mira; El meu estiu ara si que ja és oficialment meu:)

Comentaris

  • natasha | 29-06-2011

    Per la força que desprens en aquest text! Això se'n diu energia positiva a raudals!

    Gaudeix de l'estiu!

  • Força i lletra clara[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 28-06-2011 | Valoració: 10

    Caram Marteta, això sí que és positivisme! Et felicito per això, per la força que desprèn el teu relat i per l'alegria que dóna llegir coses així, en moments tan difícils per a molts. Segur que aquest estiu serà positiu per a tu. I espero que ho comparteixis amb nosaltres enviant escrits com aquest. Una abraçada i fins aviat!

    aleix

l´Autor

Foto de perfil de Marteta

Marteta

227 Relats

394 Comentaris

166046 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Professora de filosofia.