Amb tu i per tu.

Un relat de: somnisdecolors

Quan hem tocaves cada racó del meu cos m'agafava un calfred a causa de les pessigolles, obria els ulls pensant que tot allò era només un altre somni "picarón" que tenia a causa del que et desitjava; però no, vaig obrir els ulls i tu encara eres al meu costat passant la mà per les meves cames, la cintura, la panxa, els pits, el coll, i la cara.

Em moria quan Em besaves des del front fins a la panxa i em tornava a morir quan m'abraçaves fort, em miraves, somreies i em plantaves un dolç petó. I quan era jo qui acariciava tot el teu cos, deixant la meva mà solta damunt teu, em sentia encantada, encara que en algun moment al començament també hem sentia avergonyida, temorosa, com si fos el primer cop.

I al sentir els teus gemecs, i la teva respiració accelerada hem desfeia.

Desitjava que aquell vespre no acabes mai, que durés eternament.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

somnisdecolors

23 Relats

37 Comentaris

23610 Lectures

Valoració de l'autor: 9.50

Biografia:
Nascuda en un petita illa del mar mediterrani,
illa repleta de somnis i normalment bones intencions.
Vaig arribar aquí un bon migdia -per ser més exactes, com diu la meva mare, a l'hora en que circula l'electricitat 220 (14.20)- era un fred Gener d'un bon any 1995.
La meva infància ha estat lo millor que podia demanar, sempre envoltada de gent que m'estimava i em mimava. Les anades a cercar caragols o esclata-sangs, amb el pare i l'avi; les coques fetes amb la mare i l'àvia; i les jugades amb els germans i cosins.
L'adolescència, bé encara no l'he acabada de passar, però el camí que ja n'he recorregut no ha estat de lo més fantàstic, encara que he tingut molts bons moments i moltes bones companyies. He tingut la mala sort de comptar amb una malaltia que hem va acompanyar durant tot un any, però que vaig aconseguir superar. En realitat pot ser ha estat sort i tot, hem vaig fer forta, valenta, lluitadora, i vaig aprendre a entendre a les persones amb malalties i no només a compadir-les.
Vaig comptar amb la mort de dues persones estimades, el món s'hem desfeia a les mans, però en realitat això també m'ha ajudat a fer-me encara més forta.
Vaig aprendre que l'estimació o amor, no li pot a tot, que les relacions que tu creus perfectes poden ser perilloses. Però jo, durant aquest temps de pujades i baixades, vaig tenir la necessitat de convertir-me en una persona optimista, per tant, crec que cada baixada ens aporta un nou valor i més energia per tornar fins a dalt. No vull que us quedeu només amb les baixades... He pogut, i tinc la sort de poder gaudir d'uns amics i amigues fantàstic, elles ho son tot per jo, són qui més saben de jo i de la meva vida, del que m'agrada i el que no suporto; amb qui passo més temps i els millors moments. I ara, sempre que puc intentar xalar al màxim de l'oportunitat que hem van donar aquell 1995.