Un amor impossible

Un relat de: Rafael P. Lozano
L'amor que sentia el noi envers la veïna, una dona vint anys major que ell, era com una flama que creixia sense control. La dona, amiga de la seva mare, mai hauria imaginat que aquell jove sentis un amor tan profund per ella. Un dia, en un moment d'impuls, el noi va escriure una carta confessant el seu amor apassionat.
Per desgràcia, el marit de la veïna va descobrir la carta mentre remenava entre les seves coses personals. El seu caràcter violent i gelós el va portar a un enuig incontrolable. Va confrontar la seva dona amb la carta com a prova del que creia era una traïció imperdonable.
La discussió va caldejar-se ràpidament fins a convertir-se en un enfrontament brut i violent. El noi, lluitant per defensar el seu amor, va trobar-se atrapat en una situació perillosa. Finalment, en un gir tràgic dels esdeveniments, el marit, cegat per la fúria, va cometre un acte irreversible i mortal, posant fi a la vida del jove que s'havia enamorat de la seva dona. La tragèdia va deixar cicatrius profundes en tots els implicats, recordant a tothom els perills de l'amor il•legítim i les conseqüències devastadores de la violència impulsiva.

Comentaris

  • De bell començáment...[Ofensiu]
    Joan Gausachs i Marí | 08-12-2023 | Valoració: 10

    De bell començament pensava que anaves a escriure una biografia de l'Emmanuel Macron, però evidentment al teu personatge no li van anar tan bé les coses.
    Ben retornat al món de l'escriptura!
    —Joan—

  • Els perills[Ofensiu]
    Prou bé | 20-10-2023

    L'amor, per mi, mai és il·legítim. En tot cas pot ser-ho com el vivim.
    Un relat tràgicament trist, i ben escrit.

    Amb total cordialitat

  • Punyent[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 13-10-2023

    i desgraciadament una situació bastant actual. No controlar la ràbia i creure`s amo i senyor d'una persona és del tot injust i inadmissible.

    Bon relat Rafael.

    Salutacions.

    Rosa,

l´Autor

Foto de perfil de Rafael P. Lozano

Rafael P. Lozano

54 Relats

85 Comentaris

20027 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
Nascut a 1948, de ben petit hi havia sentit una gran afecció per escriure relats i històries fantàstiques. Més endevant, la feina i altres afeccions artístiques, van apartar-me d'aquesta pràctica,malgrat que sempre que he tingut ocasió aprofito per expressar-me mitjançant la paraula escrita. Des de 1974 escric un diari personal, fidel company dels meus pensaments i testimoni de la meva memòria.

Adreça electrònica:
pescador.rafael@gmail.com