Una nova vida, una oportunitat.

Un relat de: Rafael P. Lozano
Jaume, un home que feia sis mesos que dormia dins del seu cotxe, s'aferrava a la seva feina com a única font de consistència enmig d'una vida marcada per la incertesa. Després de la separació dolorosa de la seva dona, forçada per una denúncia falsa de maltractament, es va trobar sense un sostre sobre el cap. El jutge, va decidir donar l'ús del pis familiar a la seva dona i imposar-li una pensió d'aliments pels seus tres fills menors. Tot i mantenir el seu treball, els ingressos de Jaume no eren suficients per permetre-li trobar un lloguer digne. Així, va passar els dies esperant un gir del destí, refugiant-se en la dura realitat d'un cotxe que, amb el temps, es va convertir en el seu únic refugi.
La seva higiene personal es limitava a la dutxa del taller d'un bon amic compassiu, una oportunitat que li proporcionava una breu sensació de normalitat enmig del caos de la seva vida. Finalment, després d'estalviar amb molts sacrificis, va poder permetre's el luxe d'una habitació en una llar particular. Amb cada despesa calculada mil·limètricament, Jaume va aconseguir mantenir les despeses i seguir pagant la pensió pels seus fills, a qui només podia veure una vegada cada dues setmanes.
Però la fortuna finalment va somriure a Jaume. En la mateixa casa on havia trobat refugi, després de la mort del propietari, la relació cordial amb la vídua es va transformar en una connexió profunda. Entre ells va sorgir un amor autèntic i sincer, oferint a Jaume una nova perspectiva de vida i estabilitat emocional. Més encara, la seva exdona, malauradament víctima del tabac, va morir, però no sense abans revelar la veritat als seus fills sobre la falsa acusació que havia dut a la separació de Jaume. Amb el cor esgarrifat pel remordiment, va assegurar-se que els seus fills entenguessin la veritat i reconciliessin amb el seu pare.
Així, Jaume va poder recuperar el pis i, el més important, la relació amb els seus estimats fills. Amb el suport incondicional de la nova dona de la seva vida, Lluïsa, Jaume va reconstruir el seu món, convertint-se en una família unida i feliç. Lluïsa no només va omplir el buit emocional de Jaume, sinó que també es va convertir en una figura maternal estimada pels seus fills, obrint un nou capítol d'amor i comprensió en la vida de tots ells. Al capdavall, Jaume i Lluïsa van poder celebrar el seu amor amb un casament, donant pas a una nova etapa plena d'esperança i felicitat.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Rafael P. Lozano

Rafael P. Lozano

54 Relats

85 Comentaris

19927 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
Nascut a 1948, de ben petit hi havia sentit una gran afecció per escriure relats i històries fantàstiques. Més endevant, la feina i altres afeccions artístiques, van apartar-me d'aquesta pràctica,malgrat que sempre que he tingut ocasió aprofito per expressar-me mitjançant la paraula escrita. Des de 1974 escric un diari personal, fidel company dels meus pensaments i testimoni de la meva memòria.

Adreça electrònica:
pescador.rafael@gmail.com