L'estany de les granotes i l'amor

Un relat de: Rafael P. Lozano

En un petit estany d'un bonic parc de Tenerife unes granotes gaudien d'un temps primaveral tot i que encara era hivern. Però aquella illa tenia un clima afortunat. Aquelles simpàtiques granotes saltaven de fulla en fulla gaudint de l’aigua contentes i felices. Per elles ja havia arribat la primavera, i era temps de festejar i cercar nous amors. A l’estany regnava l’alegria, però hi havia una granota, l’Esmeralda, que estava molt trista, no podia donar els saltets per anar de fulla en fulla perquè tenia un defecte de naixement: les dues potetes darrere les tenia més curtes que les davanteres i això li dificultava per prendre el necessari impuls per saltar i li restava l’encant que tant agradava als mascles, que a vegades es burlaven i reien d’ella.
Esmeralda plorava, se sentia molt trista, però tenia una gran amiga que veient els seus plors es va aproximar i li va dir; no ploris Esmeralda, he de dir-te una cosa que ben segur t’agradarà escoltar, el meu cosí Zircó fa temps que m'ha parlat de tu, em diu que li agrades, però és molt tímid i no s'atreveix a dir-te res, així que, acompanya'm i te'l presentaré, ja veuràs com és de simpàtic i maco.
Esmeralda i la seva amiga, la Turquesa, van anar on era Zircó, que precisament en aquell moment s'estava barallant amb una parella de petites granotes que parlaven de l'Esmeralda. Eren dos amics de la infància, molt burlons, però simpàtics i gaudien fent dimoniades...
Zircó veient a les dues granotes es va separar d'aquell par de capgrossos i les va saludar. Després d'una conversa molt agradable la Turquesa els deixar sols. El cosí de la Turquesa i l'Esmeralda van congeniar, es van fer molt bons amics i en poc temps va sorgir l'amor. La singularitat d'Esmeralda lluny de ser un obstacle és convertir en un encant especial que va conquerir al Zircó.
Aquest conte és un exemple de superació i amor, recordant a tothom que la veritable bellesa resideix al cor i a l'acceptació mútua. I així acaba aquest conte inspirat en un bonic estany on es poden escoltar com les granotes expressen llurs emocions i sentiments en un agradable raucar.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Rafael P. Lozano

Rafael P. Lozano

54 Relats

85 Comentaris

19875 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
Nascut a 1948, de ben petit hi havia sentit una gran afecció per escriure relats i històries fantàstiques. Més endevant, la feina i altres afeccions artístiques, van apartar-me d'aquesta pràctica,malgrat que sempre que he tingut ocasió aprofito per expressar-me mitjançant la paraula escrita. Des de 1974 escric un diari personal, fidel company dels meus pensaments i testimoni de la meva memòria.

Adreça electrònica:
pescador.rafael@gmail.com