tempesta sideral (bogeria)

Un relat de: manel

Els ulls clavats en el cel immens. Lluna plena, massa claror i el cap enterbolit pel rom cremat i alguna herba resseca. Ajagut panxa enlaire, amb les mans darrera el clatell, em deixo arrossegar amb delit pel refrescant i discret soroll d'unes onades que, sense esma, escometen les darreres empentes d'un dia massa intens.

No gaire més enllà s'escolten el meus amics, o aquells qui diuen ser-ho, un batibull de peus i esquenes rebolcats per la sorra fina i enganxosa. Moviment asimètric de cossos estabornits segurament per les mateixes substàncies que el meu.

De tant en tant la humitat resclosida de la sorra se'm fica al nas, preludi d'una intensa fortor de mar capaç d'aniquilar en un no res totes les olors que m'envolten. Però tot allò intens és breu, i els matisos dels altres aromes no tarden a reaparèixer.

El destí ha decidit col·locar-me al bell mig d'aquesta tempesta sideral. Sóc l'estrella principal, el centre d'una galàxia improvisada, per on graviten onades, sorra humida i rialles de gent.

Mica en mica els sorolls es barregen, la sorra somriu, els amics despleguen onades i el mar m'acarona els peus. Tanco els ulls i la llum de les estrelles comença a dibuixar les formes càlides i agradables del teu rostre. I mentre em llenço grapats de sorra a la cara no puc evitar un crit amb la forma del teu nom, un intent novament inútil d'ofegar aquesta passió mai oblidada.

Comentaris

  • sentir-se sol[Ofensiu]
    gypsy | 10-01-2007 | Valoració: 10

    enmig de la multitud.
    La teva sensibilitat queda ben palesa, en relats com aquest. Jo tinc un relat que en part, té quelcom en comú amb aquest teu, es diu "Irnamum", també hi ha sorra, platja i solituds.

    gypsy

l´Autor

Foto de perfil de manel

manel

97 Relats

432 Comentaris

103866 Lectures

Valoració de l'autor: 9.85

Biografia:
Potser ja ha arribat el moment de canviar la meva biografia.
El problema és que encara vaig néixer al 66 i encara visc i treballo a Girona.
Per tant, des d'aquí us convoco a una pròxima revisió dels fets.

"Plaers:

El primer esguard per la finestra al matí
El vell llibre retrobat
Rostres plens d'entusiasme
Neu, el canvi de les estacions
El diari
El gos
La dialèctica
Dutxar-se, nedar
Música antiga
Sabates còmodes
Comprendre
Música nova
Escriure, plantar
Viatjar
Cantar
Ser amable."

Bertolt Brecht