No pot evitar-ho

Un relat de: Gemma34

M'he despertat trasbalsada. M'alço del llit nua. Entro dins la cuina, tinc set. Vaig descalça. No encenc cap llum. Esquivo la cadira que em faria topar. Tot és fosc. La llum de la nevera m'enlluerna. Quan la tanco, la foscor és torna més aguda. Reconec el camí de tornada cap el llit i vaig amb pas confiat. Si hagués obert el llum, hauria vist que la finestra que dóna al pati és oberta. Si hagués obert el llum, hauria vist que en el meu menjador hi havia algú. Me'n torno al llit.
M'adormo de seguida. El llençol a penes em cobreix part del cos.
Unes passes s'apropen a la meva habitació. Algú m'observa amb la poca claror que entra per les escletxes de la persiana. S'assegura de que dormo. I se'n torna al menjador.
A casa tinc un lladre. En silenci m'està prenent tot allò que considera de valor. Em remena la bossa que tinc penjada al rebedor. Obre el moneder i treu de dins els diners. Ha sentit un soroll que prové de la meva cambra i s'apropa un altre cop silenciosament. Em contempla. M'enretira suaument el llençol que em tapa. Em mira els pits. Ressegueix els malucs, posa la mà a sobre de la meva pell. Però té por de despertar-me, decideix seguir robant. Sap que dormo profundament i no el sorprendré.
Obre el meu joier. A penes tinc alguna cosa. Ho agafa tot. L'anell de promesa, el penjoll de la comunió, un braçalet d'or. També agafa una nombrosa col·lecció de coses sense valor. No tria res. Va posant tot allò que veu dins d'una mena de bossa de mà. Realment és cautelós. Camina com un gat, es controla la respiració per no fer gens de soroll. Quan creu que ja ho té tot s'apropa a la finestra que és oberta. Deixa caure la bossa al seus peus i es detura. La meva imatge li volta pel cap. Es sent excitat, i és diu a si mateix que tornarà a l'habitació només per guaitar-me per darrer cop. S'apropa amb precaució fins a tocar el matalàs. S'ajup. Vol olorar la meva pell. Els sentits l'estant traïcionant.
Sent el seu membre revelant-se. Empenyent-li cada cop més els pantalons. Oprimint-li l'espai tancat. Fa un esforç per tornar a marxar, però li resulta difícil. Ha vist com m'he girat. Els meus pits han quedat cara amunt. Observa els mugrons rosat i enlairats. No pot evitar acotar la mà per toca'ls suaument. M'espia, veu que no m'he mogut gens. Ara toca amb el palmell. Abraça delicadament el pit amb tota la mà. Obre els ulls espantat i enretira la mà ràpidament El meu cos s'estira, la meva respiració ha canviat. Estic dormida, però ell ha interferit el meu somni. Somio que estic amb un home.
El lladre, té por de desvetllar-me. Espantat gira cua i torna cap a la finestra. Agafa la bossa i s'enfila. Però no pot marxar. Pensa en mil fantasies que li produeix contemplar-me. Es toca i s'adona que la situació l'ha portat a un límit que mai havia experimentat. La por l'ha excitat fins a límits inimaginables. El perill no ha servit per altre cosa que per encendre'l més. Torna a deixar la bossa al terra. I retorna a la meva habitació. Aquest cop no camina tant cautelós. Va a pas decidit. Ara té pressa. Pressa per tornar a tocar la meva pell.
Em mira desil·lusionat. M'he girat i el cabell em tapa la cara. El llençol torna a cobrir part del meu cos. L'enretira del tot i el deixa caure als peus del llit. S'enretira espantat i alhora excitat. Em moc i torno a quedar panxa amunt. Torno a ensenyar els pits.
Estic somiant que em toquen, ell se n'adona. I posa la mà en l'entrecuix rasurat. Nota l'escalfor. Nota la humitat...
Passa la mà per la cintura. Té la percepció de les impremtes dels dits molt sensible, transmetent-li un munt de sensacions que el transporten a un extrem mai viscut amb anterioritat. Sap que en qualsevol moment em puc despertat. Està preparat per fugir. Però la mà li arriba als pits. I llavors tanca els ulls i experimenta el plaer. Paladeja el moment. Les dues mans estan resseguint la meva pell. Aboca els llavis al damunt, passeja la llengua pel mugró. Els llepa, els succiona. Té el desig enfurismat per abocar-se'm al damunt.. No sap d'on treu les forces, però és controla per no fer-ho.
Em torno a moure, la meva mà està tocant el meu propi cos. No me'n adono que amb la meva ja són tres les mans que em magregen. Estic excitada, tinc un somni eròtic causat per una excitació provocada. La seva mà experta juga amb el meu cos. Els meus braços s'alcen a les fosques i l'agafo sense obrir els ulls. Ell s'espanta. Jo estic apunt de desvetllar-me. No sap que ha de fer. Es troba sobre el meu cos. Està vestit.
-Fes-me l'amor -dic xiuxiuejant amb els ulls tancats-.
Amb una mà intenta descordar-se el cinturó amb presses. Es maleeix haver-se'l posat. Creu tenir el meu consentiment per tirar endavant un joc prohibit. Passa la llengua per racons que cremen. Sap que mai havia estat tant estimulat, i que provablement no és tornarà a repetir una situació tant explosiva com aquesta. No se n'adona que al nuar-se està fent soroll.
Obro els ulls, trigo uns segons en adonar-me'n del que passa. Fins i tot, per uns instants, penso que encara somio. Això no m'està passant. A una velocitat de vertigen copso la realitat del moment. I d'una revolada m'incorporo a un racó del llit. Xisclo, xisclo...
Se sent una corredissa, topa amb el marc de la porta, topa amb una cadira que hi ha al menjador. Fuig tant esverat que és deixa la bossa que tenia als peus de la finestra.

Gemma.

Comentaris

  • M'agrada...[Ofensiu]
    sergi monserrat | 03-04-2006 | Valoració: 10

    molt la teva manera d'escriure. M'agrada el ritme i les descripcions realistes del que esta passant. He estat llegint alguns dels teus relats, i realment m'han tingut enganxat una bona estona.

    Anims, i segueix escribint aixi de bé.

  • Lladres de somnis[Ofensiu]
    Biel Martí | 13-09-2005

    Després de visitar ahir el teu últim relat, avui tenia intenció de passejar més pausadament per la resta d'escrits. He de confessar que, en primer lloc, he picat com molts altres, amb la facilitat d'un nen que ressegueix un dolç amb la mirada, al relat "Penetra'm", m'ha semblat molt bona la broma, per anomenar-la d'alguna manera. Després he vingut a parar a aquí, i ara em crida l'atenció si escrius relats no eròtics. No perquè no els vulgui, sinó per curiositat. Referint-me a aquest, em sembla que m'ha agradat més que el de "Acaricia'm la pell", és més amè, es llegeix en un moment al tenir un argument mixte: història eròtica i intriga (anava a posar misteri però aquesta paraula em semblava d'un altre gènere). M'ha agradat especialment com descrius les contradiccions del lladre, que vol marxar però la imatge de la noia no el deixa. Diuen que els homes som massa carnals, que ens estimula més allò visual, i en aquest cas el tòpic s'acompleix. Els instints el traeixen. Per un instant, semblava que havia de robar-li el somni, però finalment s'ha hagut de conformar amb una petita introducció. Què farà ell quan arribi a casa, i ella després del despertar en aquestes condicions, queda a imaginació del lector. Bon relat!

    Biel.

  • Caram nena![Ofensiu]
    foster | 20-07-2005 | Valoració: 9

    Ben fet, ben narrat, àgil i intrigant, intens en la prosa i en l'argument. Si fos sincer et diria que, llegintlo, seguint el teu ritme narratiu, he notat que alguna cosa es movia allà baix, però, és clar, jo mai no acceptaria una tal debilitat, i menys en públic (ja, és broma).
    Repeteixo el que li vaig dir a en Brumari, m'agrada el teu punt de gamberra.
    A reveure, felicitats
    foster

  • Déu n'hi do![Ofensiu]
    brumari | 19-07-2005 | Valoració: 9

    El teu relat és bo, Gemma. Perfectible, com algú t'ha dit més avall, però és bo. Les frases curtes li donen el dinamisme adient, i aconsegueixes introduir al lector en un crescendo d'intriga, identificant-se amb els neguits del lladre (pobre lladre!), i amb el somni desficiós de la protagonista. També m'ha agradat el final: en el moment de màxima excitació, el retorn sobtat de tots dos a la realitat.

    Vaig llegir-lo ahir al vespre, abans d'anar a dormir. I, encara que no és probable que cap lladregota es torbi veient el meu cos nu, he dormit amb pijama i la porta del dormitori ben tancada, amb clau i passador.
    Petons

  • Molt imaginatiu... [Ofensiu]
    ROSASP | 18-07-2005

    portat amb força i agilitat. Té un punt de misteri i sensualitat que li acaben de donar encara més caliu.
    Jugues amb les imatges i les sensacions d'una manera original, amb una intensitat que creix com el desig.
    Un joc estimulant que serveix per desarmar al lladregot...
    Una bona barreja, que deixa dibuixat un somriure...

    Una abraçada i fins la propera!

  • Bon sistema antirobatori[Ofensiu]
    qwark | 18-07-2005

    La sofisticació tecnològica acaba quedant en evidència davant l'enginy. Perquè si bé la sofisticada alarma que tens instal·lada a la finestra no va dir ni piu, aquest altre sistema antirobatori que expliques sí que va ser eficaç.

    Toc d'humor, imaginació, divertit i el toc eròtic molt ben desenvolupat, amb un ritme ascendent però amb pauses. Rematat amb la complicitat del protagonisme.

  • BEN TROBADA LA REENTRÉE[Ofensiu]
    xavier de Ventolà | 18-07-2005 | Valoració: 9

    Bó.Barreges misteri ,ten´sió, erotisme,ben pensat, ben plantejat.

    Cal pulir l´estil i unes quantes faltes gramaticals, però això és el de menys.

    ENHORABONA QUE ET TORNIS A LLENÇAR A LA PISCINA

  • molt bo...[Ofensiu]
    JakpaT | 18-07-2005 | Valoració: 9

    m'havia oblidat de la puntuació.. molt bo.:)

  • amb sentit de l'humor i tot....[Ofensiu]
    JakpaT | 18-07-2005

    m'agradat molt sobre tot el sentit de l'humor amagat del final. Molt bó, m'encantarà tornar-te a llegir.

  • molt bo!!!![Ofensiu]
    titina | 18-07-2005 | Valoració: 10

    ostres que bo aquest relat, Gemma, m'ha encantat, és bonissim, tot al comlet m'ha agradat molt!!!
    m'encanta com escrius!!!!!!!
    titina

Valoració mitja: 9.33