Adoro les teves mans

Un relat de: Gemma34

S'està fent de dia. L'agosarada claror del mati comença a esmunyir-se entre els plecs de les cortines. Tu i jo fa estona que estem desperts, arraulits al llit, un al costat de l'altre, sense moure'ns. La blancor dels llençols ens vesteix, embolcallant-nos la pell nua. Reposo el cap sobre el teu pit mentre tu em rodeges el cos amb els braços. Em fas sentir petita i alhora protegida. Escolto reconfortada el rítmic batec del teu cor.

Mentre observo el moviment dels teus llavis quan parles, els peus busquen la teva escalfor. Els dits, freds i amb les ungles pintades de vermell, ressegueixen les teves cames fins a trobar-te els peus. La pressió que faig et deixa una imaginaria esgarrapada, com si el desig de tenir urpes pogués demostrar-te el meu amor.

Deixes d'abraçar-me per tenir lliure una de les mans, i així donar més força al que estàs dient. La fas voletejar per l'aire, amb harmonia, mentre parles, i per un moment, m'agrada creure que té vida pròpia, com un ocell. La fas dansar per damunt meu amb moviments suaus. Admiro embadalida la seva bellesa. És gran i forta, les ungles estan perfectament perfilades, i els nusos del puny ondegen amb harmonia. Quan la mous hi apareixen unes venes que et realcen l'atractiu. Sobre la pell morena hi tens una cicatriu que s'amaga sota l'esfera del rellotge. Seria digna d'un guerrer ferit en batalla, però només és el record d‘una batussa escolar mentre jugaves a futbol. Em venen ganes d'empresonar-te la mà i poder així acostar-la als meus llavis, però em retinc, i l'únic que aconsegueixo és fer més gran el desig. Amb el dit t'acarono el canell, i pujo braç amunt fins a les espatlles. M'aturo uns segons. La suavitat amb la qual torno a baixar no concorda amb la queixalada amb la que voldria devorar el teu bíceps. Se't menjaria amb golafreria, però en canvi t'amoixo amb tendresa.

Guaito com l'obres i la tanques, com ajuntes els dits i gesticules en el aire mentre parles. La segueixo amb la mirada hipnotitzada, la trobo encisadora.

-Les teves mans són meves! -reflexiono riallera.

Fa només una estona descobrien la meva pell sota els llençols. I ara em venen unes ganes boges de que hi tornin. Deixa'm que em vesteixi, per sentir, un altre cop, com em despulles a poc a poc. Redescobreix-me una altra vegada. Vull tornar a sentir com les teves mans em desarmen i em fan fugir de la realitat.

Has deixat de parlar. La teva mà resta immòbil en el aire. La miro estranyada. Ha emmudit com el teu monòleg. M'adono que esperes alguna cosa. Et somric, i sense deixar d'escoltar el teu batec et busco la mirada. No vull marxar d'aquí. No encara. I ho saps. T'has adonat del que vull, i sense dir-nos res, alço la mà fins a la teva per entrellaçar els nostres dits. Fusionant-les. És com si estiguessin fetes per ser unides. Em sento com la ventafocs que ha trobat la sabata que havia perdut.
I mentre rebo els teus llavis que em busquen, premo la teva mà encara més fort. Esperant, potser, a quedar-me soldada a tu.



Gemma34

Comentaris

  • Molt i molt bó![Ofensiu]
    copernic | 06-01-2010


    Esplèndida i llarga passejada per una part de l'anatomia que encisa potser més a les dones que als homes. Sempre ens quedarà l'eterna pregunta: És la seva forma, aspecte, textura el que ens captiva o el que poden fer?
    En el teu relat, bellíssim, no et decantes per cap de les dues, jugant amb la idea, fent-la voleiar com les pròpies mans de l'amant. Un relat en prosa poètica que va directe als meus preferits. Enhorabona!

  • Què bella la teva mirada[Ofensiu]
    RATUIX | 03-06-2009

    sobre les mans de l'altre!!! Són hermoses per a tú, perquè els teus ulls i el teu cos les fan així. Tenen la teva mida. Són perfectes. Un escrit fantàstic.

  • M'ha encisat...[Ofensiu]
    Maria Sanz Llaudet | 11-11-2006 | Valoració: 10

    el teu relat, del principi a la fí. Aquesta descripció tant acurada i tant real ha fet que per moments em sentís dins del personatge que contempla la mà i manté un diàleg amb sí mateixa.
    T'aniré llegint perquè m'agrada molt com escrius i com descrius.
    Una abraçada

  • Ostres[Ofensiu]
    diesi | 11-11-2006 | Valoració: 10

    He llegit el teu acomiadament, i, com que crec que mai havia llegit alguna cosa teva, he decidit mirar. M'ha cridat l'atenció aquest títol i el relat m'ha encantat... Ostres, les sensacions que descrius i tot plegat m'ha encantat... Seguiré llegint els relats que has penjat, en tinc 43, però no se, animat i continua escrivint si us plau... No te'n vagis, encara...

    1 ptó:

    b#NaT#b

  • * el desig de tenir urpes *[Ofensiu]
    kispar fidu | 24-10-2006

    Les teves mans són meves

    Deixa'm que em vesteixi, per sentir, un altre cop, com em despulles a poc a poc. Redescobreix-me una altra vegada. Vull tornar a sentir com les teves mans em desarmen i em fan fugir de la realitat.


    uoo! eis guapa! quant de temps! (últimament volto ben poc per les pàgines d'RC! i si ho faig m'estic pel fòrum però llegeixo ben poc! no pot èsser! i ara que tenia un moment (o que l'he buscat) m'he permès el luxe de navegar-hi una estona i he topat amb el teu relat!)

    ... i això que t'interessa a tu, oi? aix...

    jejeje, doncs bé, que el teu escrit m'ha donat una bona rebenvinguda a les lectures per aquest indret de lletres misterioses!

    m'agrada aquesta descripció del moviment de les seves mans i la seva personització, on elles reben el protagonisme i es tornen el centre del relat i els sentiments que s'hi llegeixen...

    ens veiem per aquí!
    (maquíssima la foto!)

    petons,
    Gemm@

  • les mans són...[Ofensiu]
    pometa | 17-09-2006

    Una de les parts del cos mé satractives... més sensuals... M'encanta com descrius els seus moviments i els instints amb els quals faries allò que no fas... simplement..genial

  • Romàntic...[Ofensiu]
    Espigol | 16-09-2006 | Valoració: 10

    Quan ja romanticisme l´amor es mes dolç...
    Una abraçada de Espigol

  • el puc tocar.[Ofensiu]
    manel | 09-09-2006 | Valoració: 10

    Aconsegueixes la percepció del contacte de la pell, del moviment del cos.
    M'hi he trobat Gemma!
    Un relat decididament sensual, molt càlid i amb un ritme meravellós.

    Uns petons!

  • intants capturats al vol...[Ofensiu]
    ROSASP | 14-08-2006

    Dones vida al llenguatge de les mans i a la màgia de les sensacions que saben transmetre.
    Trobo que les frases curtes que utilitzes són com breus pensaments que també aletegen embolcallant la bellesa del moviment d'aquelles mans. Paraules juganeres que acaronen un espai comú.

    Un relat lleuger i tendrament sensual. És fantàstic poder gaudir de moments com aquest i ser-ne conscient de la seva grandesa...

    Una abraçada ben gran!


  • M'has fascinat[Ofensiu]
    Ligeia | 13-08-2006

    L'he trobat encisador, dolç... vaja que m'ha encantat! Està molt ben escrit, amb paraules sencilles però adequades, cosa que fa que el relat es llegeixi sol.
    M'agradaria destacar el fragment en que descrius com les mans voleien mentre el personatge parla, és realment fantàstic.

    Encantada de llegir-te! I fins un altre!

  • joia a RC[Ofensiu]
    Mon Pons | 11-08-2006 | Valoració: 10

    Noia, et felicito per aquest relat. Amb poques paraules has creat una joia sensual. Evidentment, l'element tàctil és especialment preeminent en la vida emotiva, i notablement en la vida, senzillament.


  • aquelles mans...... !!!![Ofensiu]
    Angel Negre | 11-08-2006 | Valoració: 10

    Hola trenta quatre !!!
    Un relat encisador, la descripció d'un moment íntim d'una parella qualsevol, la fas d'una forma que el lector i entra i veu l'espectacle des de una posició immillorable, de fet això ja t'ho he comentat alguna altra vegada.
    Les mans de les persones, poden ser una font inesgotable de coneixements de com pot ser aquest persona, l'observació d'elles pot arribar a ser fascinant.
    I en el mon de la parella, formen part d'un mon de seducció impressionant, poden arribar a fer de tot, sempre dintre dels límits del respecte vers l'altre, de fet el primer contacte amb la teva parella sempre es produeix per les mans, el contacte de dues mans, implica unes sensacions que al llarg de tota la relació donem moments de gran intimitat i confiança, fins i tot com t'ho dius poden semblar soldades.
    Enhorabona pel relat i un pvgps per tu i una forta abraçada gemma


    Josep Mª
    l'angelet volador

  • Mans i sensualitat[Ofensiu]
    Carles Malet | 10-08-2006 | Valoració: 10

    que em porten a un llibre que m'ha caigut recentment a les "mans", i que demostra quantes coses es poden dir, sense paraules, amb les extremitats superiors. Si et passes per alguna llibreria i trobes el llibre "L'aventura Humana", de Miquel Osset, dóna un cop d'ull a les il·lustracions. Es tracta d'un llibre compromès amb rerefons social. Un passeig per la declaració dels drets humans, en forma de comptes tradicionals, i amb unes il·lustracions excepcionals en les quals les mans en són les úniques protagonistes.

    De vegades, no calen paraules per expressar els sentiments. I, en comptades ocasions, algú és capaç d'unir magistralment verb i gest per aconseguir una combinació irresistible.

    Felicitats, Gemma.

    Carles

  • Feia temps que no...[Ofensiu]
    rnbonet | 07-08-2006 | Valoració: 10

    ...havia llegit res teu, i et millores, xicona, a cada nova història. Les sensacions són més perceptibles, el llenguatge més acurat, la tria d'imatges més ferma i decidida.
    Molta salut i molta rebolica!

  • que dolç es despertar[Ofensiu]
    blaumar | 06-08-2006

    en un mon privat de calides carícies , sense sorolls aliens, sense que cap altre sentit fora de la pell i els records ens distregui. Sense ni tan sols el neguit de saber si ho tindrem a l'abast

    Ni tan sols sense escoltar el teu company de llit, que extranyament l'amor i el plaer se semblen en això!

    Et repto a repetir-ho amb una història d'amor

  • preciós[Ofensiu]
    Dolça Rebel·lia | 05-08-2006 | Valoració: 9

    Em sent molt identificada, és preciós. De segur que a totes ens ha passat algun cop.

  • Només puc regalar-te una imatge...[Ofensiu]
    angie | 05-08-2006

    el teu relat queda comentat amb ella i amb un buuuuuuuuuuuuuuffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff!

    Photobucket - Video and Image Hosting

    Molt bo, Gemma!

    angie

  • Com sempre...[Ofensiu]
    Espigol | 04-08-2006 | Valoració: 10

    Com sempre, en fas sentir un pleer llegir els teus relats, tenen la virtud de ferte trasladarte a un romanticisme que semble oblidad, quant veiem escenes d´amor tot hi que les vìem no fan sentir el mateix que llegint els teus preciosos relats

  • L'amà.[Ofensiu]
    Jofre | 01-08-2006 | Valoració: 10

    Una mostra àgil de com la sensualitat venç el guerrer i el desarma.

    Enhorabona, Gemma, per aquesta exquisida subtilesa.

    Jofre.

  • es bo[Ofensiu]
    Marco3434 | 01-08-2006 | Valoració: 8

    M'agrada la descripció de la situació que lentament es va desenvoulpant vist desde els ullsd'una dona.

  • Jere Soler G | 31-07-2006 | Valoració: 10

    Feia temps que no posava un deu a ningú. Aquest és ben merescut. Bo i sent un home, gairebé m'has fet sentir tota la sensualitat que poden tenir unes mans masculines. M'agrada la descripció que fas de tot el ventall de sensacions que es desperten quan les mans voleien damunt teu dins del llit. No és fàcil descriure allò que de tan bell no es pot descriure, i tu ho has fet.
    I està escrit d'una manera perfecte i preciosa.

  • Sobre els llençols blancs.[Ofensiu]
    qwark | 29-07-2006

    Un relat que parla, amb sensibilitat, de les sensacions al voltant d'uns llençols blancs i d'una relació que fan l'olor de les coses noves. Suposo que també és un cant a la petita bellesa de les coses quotidianes.

    És d'agraïr que existeixi aquesta creença que diu que les dones són capaces de fer dues coses al mateix temps. Del contrari, l'antic propietari de les mans tindria l'absurda i errònia impressió de no ser escoltat.

Valoració mitja: 9.8