Fer-se vell amb elegància

Un relat de: SANTANDREU3

Quan tots el escolars d'aquest país ja estan de vacances, jo encara estic amb els nervis propis del que encara no ha passat aquell calvari.

El passaré el proper dia 5 de Setembre, i el tema objecte de l'examen és, precisament, el que es descriu en el títol que he posat en aquest paper.

La majoria de matèries del curs, als meus 80 anys , ja les venia aplicant per meu compte, perquè son qüestions de sentit comú.

Per exemple, quan et pregunten com estàs, no has de fer un relat de totes les teves falles, primer perquè et faràs inevitablement pesat, i segon perquè pots animar al teu interlocutor a que t'expliqui el seu historial mèdic i les dues explicacions, una darrera l'altre, poden acabar amb la mateixa vida dels relataires, per un atac sobtat per sobredosi. La resposta més bona, doncs, es dir que estàs molt bé, i punt.

També es toca el tema de la família, que en general s'ha de tractar com el tema de la salut. Res d'històries, cap problema ni amb la dona ni amb els fills. Tots estem bé, i un altre punt.

Hi han altres assignatures, però tots els alumnes que hem seguit el curs les hem acceptat amb naturalitat i sense problemes, perquè son gent educada.

La matèria que em té més preocupat és la que tracta del sexe, i tots estem una mica amb la por de rebre una nota baixa.

El problema per nosaltres, els vells, és que el cap no se'ns ha fet vell al mateix ritme de la resta del cos i les dones ens agraden igual ara que quan érem joves, i això no ha de quedar mai reflectit en la mirada, perquè de seguida et diuen, o pensen, que ets un decrèpit, que fas, a mitges, pena i fàstic.

Es tracta, segons el programa del curs, que les vegis passar com si no les veiessis i t'exercitis amb obstinació en la mirada de reüll ultraràpida, de tal manera que l'has vist i l'has valorada de dalt a baix en benefici del teu gaudi íntim sense el més mínim escàndol.

Després també és important que la dona valorada només la facis servir per relacionar-la amb els teus records més agradables del teu passat, que és un tresor ben teu i perquè de memòria no només les pots mirar a poc a poc, que també pots tocar-les, perquè la imaginació dels vells, en aquest aspecte, dóna més emoció i més qualitat al sexe que recordes que al que avui es practica.

Jo porto moltes hores de pràctica de mirades de reüll, però no me'n surto del tot, tinc una tendència natural a mirar la meitat alta de la figura i no em queda temps per completar tot l'estudi.

Sé que aquesta última assignatura que us he explicat mereixerà una nota més baixa que la resta, però vull, perquè ho necessito, l'aprovat.

Amb els esforços que he fet amb la poca força que em queda, crec que m'ho mereixo de sobres.

SANTANDREU3

Comentaris

  • relat elegant[Ofensiu]
    foster | 09-08-2005

    Per com penses i com escrius mereixes molt més que un aprovat.
    Avui he estat amb quatre oncles meus entre 82 i 92 anys i els he explicat un acudit que els ha fet riure. Va per tu i pel teu sentit de l'humor:
    "Hi ha dos iaios asseguts en un banc enmig de la festa major del poble. Miren les noietes passar, rialleres, enjogassades...
    -Toni, te'n recordes com les perseguíem, nosaltres?- Diu l'un.
    L'altre fa que sí amb el cap dues vegades, s'ho pensa i respon:
    -Sí noi, i tant que me'n recordo!!! Però escolta... i per què les perseguíem??"
    a reveure
    foster

  • Cum laude [ pel cap baix ][Ofensiu]
    Antonio Mora Vergés | 02-08-2005 | Valoració: 10

    Hola,
    Gràcies per la lliço avançada, espero arribar als teus, i tenir-la ben present.
    Entre tu i jo, és veritat això de que encara preocupa - que ja no ocupa - això del sexe ?
    insisteixo, gràcies !

    Espero un relat teu a www.guimera.info/avui/tribuna a Catalunya [ a la real, la del Forat Negre ], necessitem gent com tu, que parla de qüestions entenidores, d'afers que ara en diriem"d'interes general"

    mora.a@guimera.info

  • jo et don ...[Ofensiu]
    Conxa Forteza | 02-08-2005 | Valoració: 10

    la màxima nota que se pot donar a una persona, per la teva humanitat, pel teu sentit de l'humor, si tothom fos com tu, el món seria un lloc molt més agradable ...

    Una besada molt forta d'una de les teves més fervents admiradores ...

    Conxa