Escultor

Un relat de: marta_gut

Em sent com de fang. Estirada, encara nua, encenc un cigar i a poc a poc vaig respirant fum. Aleshores, sense dir res, comença a recórrer totes i cadascuna de les parts del meu cos. Des dels dits dels peus fins a les puntes dels cabells. I ho fa, un cop i un altre, amunt i avall. Es fa seus tots els plecs i racons amagats de la meva anatomia, se n'apodera, i jo, relaxada després de l'estona de sexe que hem compartit, el deix fer.

Encara no ha pronunciat cap paraula, però parlen les puntes dels seus dits. Un petit estremiment em sacseja. Sé que està fent, però ara ja no el puc aturar... m'està emmotllant. Em dóna la forma que ell vol, m'esculpeix al seu gust... i ja és massa tard per queixar-me. Finalment, la son arriba, mentre not encara el tacte d'aquelles mans suaus però fermes a les meves costelles.

Passades unes hores, quan em desperti, ell encara adormit, m'aixecaré i m'acostaré al mirall. I no em reconeixeré. Les faccions seran completament diferents, semblarà que una desconeguda m'observa des de l'altra banda. Aleshores sabré que el canvi és definitiu, etern, irreversible. Aleshores seré seva.

Comentaris

  • molt original[Ofensiu]
    joandemataro | 20-12-2010 | Valoració: 10

    i sensual alhora
    t'agraeixo el teu contacte i
    t'envio una abraçada plena de màgia nadalenca
    joan

  • Moments sublims![Ofensiu]
    brins | 23-10-2010 | Valoració: 10

    Un relat íntim que no ens parla tan sols de sensualitat... ens parla, també, d'amor. I ho fa amb una gran tendresa envoltada de generositat, aquesta generositat que tan sols pot oferir qui estima.

    Moltes gràcies pel teu comentari. Jo també et continuaré llegint!

    Pilar

l´Autor

Foto de perfil de marta_gut

marta_gut

59 Relats

111 Comentaris

56212 Lectures

Valoració de l'autor: 9.86

Biografia:
Qui té ulls per veure i orelles per escoltar, es convenç de que els mortals no poden encobrir cap secret. Perquè quan els llavis callen, xerren les puntes dels dits i l'emoció traspua per tots els porus del cos.

Sigmund Freud.