15:48

Un relat de: marta_gut
Què qui és ella? Contradictòria, impulsiva. Somiadora, perseverant, creadora d’ideologies infinites, de presents i futurs, anhelant aconseguir allò que molts creuen perdut. És ella, la que veu més enllà de tot i de res, capaç de perdonar i oblidar, que per bé o per mal traça el seu destí i decideix continuar endavant, fins i tot quan tot sembla anar-li en contra. Qui va deixar de creure en veritats a mitges, temps incerts i promeses eternes. Realista davant tot, optimista, capaç de lluitar pel que ella creu impossible, pels seus somnis, pels seus moments, per aquell amor que mai va veure arribar i que va convertir en realitat, una realitat que va arribar per quedar-se. Així és ella. (I demà… sabrem com és ell) (:

Comentaris

  • Retrat amb marc de fusta [Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 23-10-2011 | Valoració: 10

    I mira quin retrat més clar i sincer! Natural com la fusta i reflexiu com l'interrogant. La teva prosa enganxa, atreu, m'atreu i sempre té aquell toc de màgia... en aquest cas dos: el títol (per què?) i el final de com és ell. Un inici i un final per a rellegir i gaudir la literatura teva veient la bona quantitat de relats que has penjat. Gràcies per a fer-nos gaudir. Una abraçada.

    Aleix

l´Autor

Foto de perfil de marta_gut

marta_gut

59 Relats

111 Comentaris

55989 Lectures

Valoració de l'autor: 9.86

Biografia:
Qui té ulls per veure i orelles per escoltar, es convenç de que els mortals no poden encobrir cap secret. Perquè quan els llavis callen, xerren les puntes dels dits i l'emoció traspua per tots els porus del cos.

Sigmund Freud.