El Negre

Un relat de: Bruixot

No el sents, Carmeta? No sents com el Negre em reclama? Els seus miols ressonen dins el meu cap, incansables, penetrants... Em vol arrossegar a les putrefaccions fragants, rossegar-me els budells amb els seus ullals esmolats... Els sents, oi, Carmeta?

I mira que jo ho tenia tot perfectament planejat. Però ho hauria d'haver previst que res aniria bé quan se'm va creuar el maleït gat i em vaig aixecar d'un bot amb el peu esquerra!

Tu no et vares imaginar res, oi? quan em vaig aficionar a l'anatomia. Ni tampoc quan em quedava mirant esbalaït a la carnisseria com especejaven un porc, ara la cuixa, ara el llom, ara les costelles.

Diuen que és impossible, que no existeix el crim perfecte, que sempre s'acaba descobrint. Però, no t'has parat a pensar que només es coneixen els que fallen d'alguna manera? I els milers de crims perfectes que no han estat descoberts mai? Un mite, Carmeta, un mite!

I ja ho vaig veure als teus ulls, que no t'esperaves res! Quan vas sortir amb la maleïda sopera plena de tapioca, et vaig aferrissar pel braç i et vaig tallar la jugular, et vas quedar mirant-me amb els ulls esbatanats com si no entenguessis res de res. Jo ja tenia la galleda preparada per tal que no m'ho escampessis tot de sang, i anava amb el davantal de carnisser que havia comprat d'amagat dues setmanes abans.

El Negre, estarrufat, em mirava des del fons de l'estatge amb els ulls brillants, però jo el vaig ignorar. Mal fet! No ten pots fiar dels gats, i menys dels negres!

Ho tenia tot estudiat al mil·límetre. Un cop buida de sang, et vaig portar a la banyera i et vaig anar especejant lentament, gaudint de cada moment. Vaig separar cada tros seguint els muscles, els peus i les mans a part, els budells en una altre galleda, el fetge i el cor en una bossa...

De cop vaig veure que el Negre em mirava des del llindar de la porta, i duia la teva mà dreta aferrissada a la boca, la mateixa amb la que l'acaronaves cada vespre. Em vaig alçar just a temps de veure com d'un bot sortia per la finestra cap el celobert.

Vaig sortir darrera seu, i no em vaig adonar que la corda de la persiana se'm entortolligava al turmell. Al saltar a la terrassa des d'on el maleït gat em contemplava amb la teva mà, la corda va fer una estrebada i em vaig quedar penjat com un xoriço al mig de la façana.

Maleïda sort del collons! Tot planificat, i jo acabo penjat amb un davantal de carnisser i sense res a sota, cridant com un garrí.

I de reüll veia clarament com el Negre feia un miol que va sonar com un riure d'ultratomba! El mateix miol que no para de repetir-se dins el meu cap, Carmeta, sense parar, tota l'estona, dins del meu cap, Carmeta, dins del meu cap.

Comentaris

  • Ostres tu, qui relat![Ofensiu]
    micanmica | 04-09-2008 | Valoració: 10

    M'ha agradat llegir-lo... Realment és entretingut, amb ingredients boníssims. I el final, brutal, quan li surt el tret per la culata... si ja ho dius bé, que dels gats no te'n pots fiar, i menys si són negres! Potser el Negre es volia venjar, ja que li havien pres la dona que sempre l'acaronava... qui sap. Una abraçada, i encantada de descobrir-te!

  • Ara entenc els crits [Ofensiu]
    Epicuri | 01-01-2008

    que ens han despertat al matí...i l'espectacle del carniser gronxat amb pilotes, de primer pensava que era una actuació de La Fura del Baus!
    La sang...i la mà que duia a la boca el gat negre que a vingut a empaitar la meva gata en cel.

    Es negra però amb les potes ben blanques, així com els seus ulls que semblen ben bé pintats.

    S'hauría d'haver dit bruixa, però a la meva dona i els meus fills els hi va agradar més Papaguena. Però no es de la meva encisafora gata que volía parlar si no d'aques magnific relat que tant m'agradat.

  • et trobava a faltar...[Ofensiu]

    però no gosava interrompre el teu silenci.

    Em presentaré al "RECULL" de Blanes.

    Un any, d'netr els 50 presentats, vaig formar part dels 10 elegits i em va fer molta il.lu

    No s´çe aquest any..., tan de booooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!

    I tu? Escrius molt bé. Petons d'aquesta embruixada teva.

  • Se m'ha quedat[Ofensiu]
    blaumar | 28-10-2006

    la miradaa del gat amb la mà gotejant de sang a la boca i l'impossible final per descomptat.
    Molt ben trobat

  • Molt millor, molt millor![Ofensiu]
    David Gómez Simó | 25-10-2006

    en la línia de les histories de terror aquesta està molt bé. Té un regust a Poe que tira d'esquena i un sentit de l'humor molt negre (com el gat).

    M'agrada molt.

  • ai el meu bruixot, que TOT ho embruixa...[Ofensiu]
    teresa serramià i samsó | 24-10-2006 | Valoració: 10

    tens llum als ulls, al cor i a les paraules...

    Superdivertit el relat. Una passada!

    he rigut MOTL, tens molt sentit de l'humor ia fe que ens cal per suportar tantes bajanades polítiques i demés...

    Doncs uns néts meus tenen un gat blanc d'angola que em fa una alèrgia que no sé si m'hi veuran gaire...

    El gat negre és més seductor, per les bruixes i els...bruixots, sobretot, oi?

    Una abraçada que et deixi fet un nyap, pobret!!!!!!!

  • molt bo[Ofensiu]
    Shu Hua | 23-10-2006

    que la tal Carmeta era morta, ja m'ho ha semblat des del prinicpi, però el final és bonissim, no té desperdici, allò que el gat s'endugui la ma i que ell quedi penjant... ha, ha, ha! no m'estranya que guanyessis el repte. Felicitats.

    Glòria

l´Autor

Foto de perfil de Bruixot

Bruixot

102 Relats

723 Comentaris

211959 Lectures

Valoració de l'autor: 9.69

Biografia:
Vaig neixer a la Vila de Sants, fa bastants anys. Treballo de professor, però no de literatura ni llengua ni res similar.

He publicat algunes poesies en llibres col·lectius, i alguns contes en reculls. També he participat en recitals col·lectius.

Podeu veure el meu blog sobre relatsencatalà i altres coses a

bruixot.blogspot.com

AGRAEIXO COMENTARIS I CRÍTIQUES SINCERES. TAMBÉ AFALACS. SI EM VOLEU DIR QUE NO US HA AGRADAT TAMBÉ. O QUALSEVOL COSA QUE US HAGI PROVOCAT EL MEU RELAT.