Crido

Un relat de: fotas

Crec en el temps reciclable. Prenc la manta esfilada de les terres promeses. I cobreixo amb ella cada minúscul racó del meu humil paradís. Assumeixo la meva part de culpa. Llenço a l'aire missatges sense esperança ni itinerari. Veig com cauen i rellisquen, absurds, en les tolles gelades fins a quedar encallats. I sé que allà moriran, sols, en la seva ampolla rovellada. Estenc els braços. Deixo que tot el que m'envolta formi part de jo. Observo el món en miniatura de les terres flamenques, i la por en els ulls d'aquells que no comprenen. Sento el tremend fragmentar de la matèria. Petites detonacions en els punts vitals. Com el constant estripar de les roques en l'escullera. Ja no us percebo. Ni part viva ni part latent. Ja no us distingeixo. Ja no hi ha fars entre la boira. I en macabra conseqüència, no es distingeixen els abismes d'aquest món de penya-segats. Caure és tan comú que el vertigen és permanent. I veig del tot improbable trobar la planta enfiladissa per la que remuntar la paret. Accepto les mans i els llavis tallats. Accepto el gebre que floreix en els vèrtex de tot turment. Accepto el meu destí àdhuc sense compartir-lo. Però no accepto la inèrcia del silenci, la forma amb la qual ho supedita tot a la inexacta endevinalla. No accepto el silenci com punt de partida. Ni accepto el silenci com indigna represàlia. Em regiro, atalaio el llustrós vernís de l'horitzó i crido. Crido. Crido perquè en algun lloc, algun dia, algú aprengui a escoltar-me.

Comentaris

  • deixar volar la veu...[Ofensiu]
    ROSASP | 17-01-2006

    Cridar per ser escoltat i cridar per escoltar-te...
    Gosem tocar el temps amb les puntes dels dits i sentir el seu tacte; incert, lliscós, ple de preguntes i misteris.
    Cada instant està ple de cadències i formes inexactes, una contínua mutació, un enigmàtic laberint sense massa respostes fàcils.
    Potser ho fem tot més complicat del que realment és i hauríem de deixar-nos portar pels moviments de tots els vents, contemplant l'horitzó des de totes les perspectives.
    Malgrat els dubtes, la incertesa i molt somnis que queden engabiats, la veu del que som, pensem i sentim sempre hauria de trobar nous camins per expressar-se.

    Els teus relats poètics ja són un crit!

    Una abraçada i fins la propera!

l´Autor

Foto de perfil de fotas

fotas

13 Relats

18 Comentaris

13042 Lectures

Valoració de l'autor: 9.40

Biografia:
Nascut a Palma de Mallorca en el primer any de democràcia, va cursar Ciències de la Informació a Madrid. Sense ganes de començar la roda, es va llicenciar després en Publicitat i Relacions Públiques. Avui treballa de creatiu en una agència de publicitat de la capital Balear.