pedres al riu

Un relat de: fotas

No recordo les paraules que ens deiem a la cara. Ni la veu impostada amb la que, de vegades, ens apunyalavem amb suavitat. No recordo l'expresió, lleugera, que tornaba dòcils les sombres que ens perseguien fins a la banyera. Ni les mans exfoliades de tant seguir contorns. Potser ens vam equivocar. Potser vam fer un ús fraudulent de les nostres paraules. Agafant-ne unes d'aquí i unes altres de més enllà, sense sentit i sense criteri, com qui s'empassa l'avorriment llençant perdres al riu. Potser no vam saber gestionar la por, ni el neguit, ni l'excés de vides extra que ens donava la partida. Potser vam perdre la gama d'alegaciones que crèixen entre el blanc i el negre. I potser vam ser ingenus, menys sabis del que esperavem i més madurs del que ens agradaria. Massa doctorats i massa poc alumnes, fermats a les teoríes que creiem inexpugnables. Potser vam perdre el mapa de les dreceres comuns. I així, les fantasíes, diferien com difereixen els dies de les nits il.luminades. Potser no hi cabíen tants somnis a la butxaca. I llastrat, el present, no va aglapir al futur per a donar-li el relleu.

Comentaris

  • fotas,[Ofensiu]
    quetzcoatl | 02-12-2005

    Una prosa sublim plagada de sentiments sovint difícils, primer, d'assumir; després de mostrar. Potser són errors, el passat n'és ple, o potser simplement unes passes més cap endins la vida. No la podem culpar; és la primera que sabem nostra i de moment l'única promesa -a vegades, ni tansols això. Sovint no podem saber què fer perquè no l'hem viscuda abans ni en sabem les conseqüències; però és bonic, oi, aprendre?

    M'agrada molt el teu estil; sempre és un plaer llegir-te. Potser t'hauries de fixar una mica més en l'ortografia, que ajudaria a polir el text en forma; però el que traspua en contingut és genial.

    Felicitats i una abraçada,

    m

l´Autor

Foto de perfil de fotas

fotas

13 Relats

18 Comentaris

13041 Lectures

Valoració de l'autor: 9.40

Biografia:
Nascut a Palma de Mallorca en el primer any de democràcia, va cursar Ciències de la Informació a Madrid. Sense ganes de començar la roda, es va llicenciar després en Publicitat i Relacions Públiques. Avui treballa de creatiu en una agència de publicitat de la capital Balear.