en el racó

Un relat de: fotas

En el racó on no van néixer els nens, s'amuntegaven fotografies, restes de llumins i garnaldes desgastades del que mai es va celebrar. Quan augmentava el corrent, volaven post-its amb els noms dels que encara podien salvar-se. De vegades es contaven per centenars. Si un tenia la fortuna de topar-se amb el seu homònim paperet groc, sabria que el rumb era variable i, de desitjar-ho, podria canviar-lo. Desgraciadament, la majoria es dedicava a capturar i destruir els post-its aliens. D'aquesta manera, els seus veïns mai coneixerien la seva sort i, per extensió, mai podrien alterar-la.

Comentaris

  • peres![Ofensiu]
    fotas | 05-12-2005

    Crec que és una metàfora sobre la incomprensible crueltat humana.

    Gràcies pel teu comentari i moltes gràcies per llegir....

  • peres![Ofensiu]
    fotas | 05-12-2005

    Crec que és una metàfora sobre la incomprensible crueltat humana.

    Gràcies pel teu comentari i moltes gràcies per llegir....

  • he llegit[Ofensiu]
    peres | 05-12-2005 | Valoració: 9

    aquest relat misteriós i no sé si l'he acabat d'entendre, però el fet és que d'aquí he saltat al de les sirenes i el que expliques allà suposo que l'he entès més i m'ha captivat força És realment molt bo, especialment les descripcions dels animalons: les tortugues, les formigues... Fantàstic.

    Aquest dels pòstits deu tenir un rerefons que no he sabut captar. De tota manera, et felicito, perquè el clima de misteri l'has sabut crear... i en quatre ratlles, com qui diu. No és gens fàcil, no.

l´Autor

Foto de perfil de fotas

fotas

13 Relats

18 Comentaris

12982 Lectures

Valoració de l'autor: 9.40

Biografia:
Nascut a Palma de Mallorca en el primer any de democràcia, va cursar Ciències de la Informació a Madrid. Sense ganes de començar la roda, es va llicenciar després en Publicitat i Relacions Públiques. Avui treballa de creatiu en una agència de publicitat de la capital Balear.