La nit s'enfonsa

Un relat de: fotas

La nit s'enfonsa sota el vel d'una nova matinada. Algú s'ho rumia. Algú escorcolla entre les tonalitats de blaus i vermells. No és el color el que ens cobreix de por, si no la seva intensitat. No tinc rès més a dir. Hem tocat amb els dits els llavis de l'angoixa i el sexe dels àngels que ens han donat l'esquena. El cel ja no trona. La vida, d'aquella manera, torna a girar.

Comentaris

  • un desengany immutable[Ofensiu]
    quetzcoatl | 22-11-2005

    Quan ens adonem que no tot tenia un sentit concret, i molt menys nosaltres, el món segueix girant (d'aquella manera, sí, de la manera que giren les coses quan ja no hi ha tanta il.lusió).
    El que no sabíem era que la pròpia creació i destrucció era en sí un fi.

    Poesia preciosa, que promet.

    Benvingut : )

    m

  • Hola!!![Ofensiu]
    ROSASP | 21-11-2005

    Aquesta intensitat de colors que captiva la mirada i alhora mostra la incertesa de tot allò que es fon. Cada dia que neix i mort és el propi batec del nostre cor, tot allò que som i voldríem ser, la veu que tan aviat calla com de cop eixorda els pensaments.
    Formem part de l'òrbita i tot plegat gira...

    Un relat poètic ple de sensacions acolorides de vida!

    Benvingut i fins aviat!

l´Autor

Foto de perfil de fotas

fotas

13 Relats

18 Comentaris

13036 Lectures

Valoració de l'autor: 9.40

Biografia:
Nascut a Palma de Mallorca en el primer any de democràcia, va cursar Ciències de la Informació a Madrid. Sense ganes de començar la roda, es va llicenciar després en Publicitat i Relacions Públiques. Avui treballa de creatiu en una agència de publicitat de la capital Balear.