Amant en vermells passió

Un relat de: Àfrika Winslet

En arribar a dalt, la porta ja estava oberta, així que la va empènyer i va entrar. No li va sorprendre trobar-se amb un estudi bohemi, un àtic perfectament il·luminat per la llum del dia que entrava per uns enormes finestrals. S'hi va acostar, lentament, per gaudir d'aquella magnífica vista sobre París i admirar la bella catedral de Notre-Dame que sobresortia enmig d'aquell paisatge idíl·lic, envoltada per les aigües del Sena. En tombar-se, veié un gran llenç esgrogueït ja preparat al bell mig de la cambra, tot just quan el pintor apareixia per la petita porta del fons.

- Ja ets aquí! Estava preparant cafè... en voldràs? - va dir ell, amb aquell accent francès que tant encisava.

- Oui - li va somriure, i ell se'n tornà.

Ella va apropar-se al sofà on, suposava, hauria de posar. Es va desfer de la cua i començà a descordar-se, molt lentament, el vestit que duia, calculant cada moviment amb cura i decisió. Ell, que entrava altre cop per la porta, va desar els cafès sobre una petita taula i se li acostà.

- Només volia fer un retrat, no calia que...

Però ella es tombà, deixant entreveure els seus pits nus i despentinant-se lleugerament amb les mans, i va posar el seu dit índex sobre els seus llavis per, després, acariciar-los i baixar molt lentament pel coll, acostant-se perillosament als botons de la camisa. Se'l mirà amb murrieria, deixant passar uns instants agònics abans de decidir-se per descordar-la. En arribar al tercer botó, ell la va besar a la boca i, poc després, ella aconseguí treure-li la camisa. Però, abans que ell pogués fer el mateix, s'escapolí, divertida, i agafà la paleta que hi havia preparada. Enfonsà els dits en aquella pasta tova i tèbia i se li tornà a apropar amb les mans ben tacades. Decidí per on començaria i començà, tot acariciant el seu tors, els seus braços... la seva pell que ja coïa sota les seves mans trapelles. Llavors, d'una empenta, el féu asseure al sofà i ella es va treure el vestit a poc a poc... Quan se li apropà i ell aconseguí abraçar-la, li digué a cau d'orella: Amant en vermells passió.

Anys després, desenes de compradors licitarien ben alt per aquell magnífic quadre en una prestigiosa casa de subhastes a París...

Comentaris

  • ambre | 18-08-2006

    Llàstima d'aquest desenllaç fulminant típic dels reptes... rollu Ahhhh!! s'acaben les paraulessss !!

    Tens una suvitat subtil per aquesta mena de relats i amb aquesta trapelleria de bitxo esmunyedissa i divertida realment els claves...

    Molt bons... aquest i "Ets la meva vida"

  • Holaa!![Ofensiu]
    Flanagan | 08-08-2006

    Abans he llegit lo dels vint-i-pocs al fòrum ( en tinc 18 xd ) i aquí esticc.. comentan-te!!
    M'agrada molt, llàstima que sigui curt. Fa poc vaig estar a París i em va encantar. I el que hi descrius tu també! Un àtic, ambient bohemi, erotisme...una bona suma!
    Fins una altra! Seguiré llegin-te!
    ptnsss!!
    Alexander

  • vital![Ofensiu]
    manel | 04-08-2006

    hola Àfrika (o Laia, com vulguis), t'estic descobrint i tens un punt senzillament embriagador, d'una vitalitat que espanta.
    El desenllaç d'aquest relat m'ha captivat totalment.

    uns petunassus!

    manel

  • Bon relat.[Ofensiu]
    Jere Soler G | 31-07-2006

    Bon relat, em va agradar molt quan el vaig llegir en el repte. No sé què passa últimament, deu ser la calor, però em fa una mandra terrible cercar pegues als relats dels altres. Aquest, no obstant, gairebé no té pegues, és deliciós; i el que narres s'ambienta perfectament en l'ambient distès i sensual del París de sempre. M'agrada molt llegir-te, Àfrika...

  • Hola!!![Ofensiu]
    Sol_ixent | 29-07-2006

    Ja vaig llegir-me aquest relat en el repte corresponent, i he de dir-te que era dels que m'agradaven força, tot i que, et recomano que el facis més llarg, que vas ben encaminada!
    Bé, el motiu pel qual t'escric és per dir-te que ja pots llegir la continuació d'Alícia reloaded, ara l'he estat rellegint i potser canviaria algunes coses, però bueno, què hi farem!

    Espero que el llegeixis i me'n donis la teva opinió.

    Cuida't i bones vacances!

    Sol_ixent

l´Autor

Foto de perfil de Àfrika Winslet

Àfrika Winslet

107 Relats

829 Comentaris

160239 Lectures

Valoració de l'autor: 9.76

Biografia:
Bones!! El meu nom és Laia, vaig néixer a Tarragona però des de ben petita visc a L'Hospitalet de Llobregat (visca L'H!). Tinc vint-i-quatre anys i estudio Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes a la UPC (Campus Nord, Barcelona).
Agraeixo el temps que dediqueu a llegir-me, els vostres comentaris, consells i crítiques...

Per qualsevol cosa, la meva adreça és:
Laia_fiber [arroba] hotmail.com

I, ara, també podeu visitar els meus blogs:
Àfrika Winslet
La otra Àfrika Winslet ...



eeeiiiii, ja és aquí!! Disponible, si el demaneu, a les llibreries!!

ELS ATZURS - CAMINS PARAL·LELS

Ed. Emboscall


Aquest llibre, del que formo part amb un relat, sorgeix d'un projecte engegat fa un any i compartit per cinc escriptors/es d'arreu de Catalunya que mostren, cadascú en el seu estil i des de la seva visió, una història que té com a protagonista alguna persona propera. El llibre, doncs, és dividit en cinc parts ben diferenciades que reflecteixen alhora la visió d'una realitat concreta i palpable i el tarannà literari de cada escriptor/a.


He arribat fins aquí gràcies a set casualitats:

1- Un dia avorrit i gris em va dur a aquesta pàgina.
2- Algunes persones van llegir i comentar els meus primers relats.
3- Després dels primers relats van venir d'altres.
4- Algú em va donar la mà i em va acostar al fòrum.
5- Vaig descobrir EL REPTE.
6- Vaig començar a conèixer en profunditat tot el que és RC.
7- Vaig descobrir quelcom perdut dins meu: l'escriptura.

Ara, no penso perdre-ho mai més.