Detall intervenció

Quan triga a publicar-se un relat?

Intervenció de: Blowton | 20-11-2013

Fa un dia que ho he fet i encara està pendent!


Respostes

  • RE: Quan triga a publicar-se un relat?
    iong txon | 20/11/2013 a les 23:34
    i et queixes? Caram quina impaciència! Pensa que primer te l'han de llegir els srs-es. censooors-es d'RC i si estàs de sort i ells donen el vist-i-plau, potser d'aquí a un parell de dies veurà la llum.

    Però també pot ser que es quedi a les catacumbes per sempre més, com li va passar al meu "A contracorrent", tot i ser el simple resultat de la meva participació al Minirepte 82 "El rierol" Bé, finalment aquesta tardor vaig decidir suprimir-lo de la llista dels meus relats pendents de publicar, fastiguejat i ple de vergonya aliena de la descaradura dels "lectors qualificats amb codi" Mira, ara l'enllaço aquí perquè puguis comprovar el seu caràcter ofensiu i altament subversiu i perillosíssim per a les tendres retines dels potencials –cada vegada menys reals –lectors d'erracé.

    Mini 82 (trobareu "A contracorrent" a sota de tot)

    Així que paciència i tot plegat, més val prendre-s'ho amb humor i filosofia…

    i
  • RE: Quan triga a publicar-se un relat?
    Endevina'm | 21/11/2013 a les 00:18
    Els lectors voluntaris que publiquen els relats no sempre poden dedicar molta estona a donar-los el vist i plau. Aquest dies hi ha més entrada de relats i a l'hora de llegir-los, perquè els llegeixen tots, es fa més difícil donar-los-hi sortida ràpida de la llista de pendents. I quan un relat dura onze minuts, demana més atenció. Molts cops la gent que oneja relats llargs ho fa en dues entregues, que fan més fàcil la seva lectura.

    Tingueu paciència, 24 o 48 hores és el normal, però la feina privada dels lectors fa que alguns cops s'allargui el termini.

    Iong, els cops que això que tu expliques m'ha passat, tinc per costum esborrar-lo i tornar-lo a penjar o reeditar-lo, aleshores torna al principi de la llista dels pendents i en menys de 48 hores ja me l'han publicat, i no m'ha passat sols un cop ni dos.


    Paciència que tot arriba.
    • RE: RE: Quan triga a publicar-se un relat?
      Endevina'm | 21/11/2013 a les 00:19
      Volia afegir que són lectors, no censors.
  • RE: Quan triga a publicar-se un relat?
    Nonna_Carme | 21/11/2013 a les 10:46
    Alguna vegada han trigat una setmana a penjar un relat.
    No desesperis, blowton.
    Bon dia!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.