Detall intervenció

On has deixat la veu, Bruna86?

Intervenció de: llamp! | 04-07-2011


Aquest diumenge he estat a la presentació del llibre de la Bruna Generoso (Bruna86) a Sant Hipòlit de Voltregà. Si bé ja tinc el llibre, només he llegit el pròleg de Pilar Cabot. La Bruna és una promesa en el món de la poesia. Amb 25 anys sap el que és guanyar un premi literari i publicar el seu primer recull. Avui estava acompanyada a la taula de Pilar Cabot, qui ha enaltit la creació de la Bruna i l’ha deixat molt ben parada. La mateixa Bruna ens ha fet la introducció al seu llibre i ens ha explicat les raons del perquè publica i ha donat les gràcies a Ramón Navarro Bonet per la il•lustració de portada. Finalment, en Gabriel Salvans, rapsode de Sant Hipòlit ens ha recitat versos de la Bruna. Cada poema que acabava, llençava una estampeta amb el poema llegit al públic. Alguns se n’han beneficiat. I entre poema i poema, la Pilar Cabot ha tocat, al piano de cua, melodies curtetes, però molt conegudes i ho ha fet amb una tècnica impecable. Entre poemes, paraules al vent, els crits i afonies en què es divideix “On has deixat la veu?” hem passat l’estona. En acabar, copa de cava i fanta i coca-cola per qui no vol alcohol. He saludat a algú conegut i he xerrat amb uns quants poetes amateurs i altres de més consagrats. Ha estat una gran vetllada poètica digna per a una noia que s’ho val de veritat.

Us deixo fotos que he tret aquest diumenge:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Respostes

  • L'enhorabona, Bruna!!!
    F. Arnau | 04/07/2011 a les 12:33
    Ja he vist per la crònica del Dani i les fotos que tot va anar la mar de bé a la presentació del teu llibre. Un llibre que tinc a la meua biblioteca, perquè tu molt generosament (com el teu cognom) me'l vares trametre, i del que he llegit alguns poemes (molt bons per cert).
    Una forta abraçada des del País Valencià...
    de FRANCESC
  • Ostres!!
    Marc Freixas | 04/07/2011 a les 13:19
    Doncs en a mi també m'agradaria de tenir aquest llibre teu Bruna.
    Com el puc adquirir?
    Una abraçada ben literària.
  • RE: On has deixat la veu, Bruna86?
    rnbonet | 04/07/2011 a les 14:57
    Una altra vegada l'enhorabona, xicona!
    I moltes gràcies per recordar aquest 'vellet pintamones' tafaner al teu parlament.
    Besets i abraçades!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.