Xelom, Victoria

Un relat de: LordNess

La nit comença en un animat bar al Barri Gòtic, on els tres amics es barrejen amb la multitud i gaudeixen de còctels exòtics. Xelom, amb el seu poderós control sobre els raigs i els llamps, crea espectacles de llums impressionants que deixen tothom meravellat. Neptú, el déu del mar, fa que les begudes es moguin i ballin a la seva copa amb la seva habilitat per controlar l'aigua. Prometeu, el tità que va desafiar els déus, explica històries captivadores sobre la seva lluita per la llibertat. Després, decideixen dirigir-se a una famosa discoteca a la platja, on la música electrònica ressona als altaveus i les llums de neó il·luminen la pista de ball. Xelom, amb la seva habilitat per controlar l'electricitat, es converteix en l'ànima de la festa, creant un espectacle de llums i sons impressionant. Neptú es submergeix a la pista de ball, mostrant els seus moviments aquàtics únics mentre controla l'aigua al seu voltant. Prometeu, amb la seva rebel·lia innata, lidera la multitud en una dansa frenètica, animant tothom a alliberar-se i gaudir del moment. La nit continua amb rialles, ballades i aventures mentre els tres amics recorren diferents llocs a Barcelona. Visiten altres bars temàtics i discoteques exclusives, deixant tothom impressionat amb els seus poders i el seu entusiasme desbordant. La notícia de la seva presència s'estén ràpidament per la ciutat, i aviat són aclamats com els protagonistes d'una èpica nit de festa. A l'albada, tornen al seu punt de partida, exhaustos però plens de felicitat i satisfacció. Escometen amb abraçades i rialles, agraint-se mútuament per l'inoblidable aventura que han tingut. Xelom, Neptú i Prometeu, tres éssers mitològics, han deixat una empremta inesborrable en la vida nocturna de Barcelona i en els records d'aquells que van tenir la sort de compartir aquesta nit èpica amb ells.

LordNess*

Comentaris

  • La nit...[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 06-12-2023

    Una vivència ben satisfactòria. Un gran espectacle ple d'emoció i diversió que l'he pogut viure i gaudir paral.lelament.

    Molt bon relat LordNess.

    Enhorabona.

    Rosa.

  • Una saga mitològica [Ofensiu]
    Prou bé | 05-12-2023

    Un conjunt de relats en què vas perfilant els dos personatges principals amb breus aparicions d'actors secundaris. Tot té uns seqüència lògica, en alguns punts repetitiva (potser està fet expressament).
    El final per Barcelona, genial!
    Amb total cordialitat