Vacances per Tothom

Un relat de: LordNess
Al regne de Fantasia, on la màgia i la meravella es vinculaven, s'apropava una data molt especial: el dia de Nadal. Tot i que a Fantasia no existia un calendari igual al del món humà, havien adoptat algunes de les tradicions terrestres per celebrar aquesta festivitat tan estimada.

El 25 de juny, els habitants de Fantasia es preparaven per al Nadal amb gran entusiasme. Els elfs de la vila màgica començaven a decorar les seves cases i els carrers amb llums que centellejaven, garlandes resplendents i estrelles brillants. L'esperit festiu omplia l'aire mentre els follets, amb els seus barrets punxeguts, omplien les mitges dels nens amb petits regals sorpresa.

Al palau del Rei de Fantasia, el monarca es preparava per rebre els seus convidats en una gran festa nadalenca. Els mags del regne havien creat un arbre màgic que brillava amb llums de tots els colors imaginables. Les seves branques estaven adornades amb esferes encantades que canviaven de color i emetien melodies suaus en apropar-se. Era un espectacle deslumbrant que omplia d'admiració a tots els presents.

Aquest dia, el Rei de Fantasia va convidar els éssers màgics més destacats del regne. Fades, dracs, unicornis i centaures es van unir per celebrar el Nadal i compartir l'alegria de la temporada. Les sales del palau es van omplir de rialles i cançons mentre els convidats gaudien d'un festí amb els manjars més deliciosos que podien imaginar.

El Rei de Fantasia, vestit amb una toga daurada i una corona adornada amb gemmes brillants, es va dirigir a tots amb un discurs ple d'esperança i gratitud. Va parlar sobre el poder de la màgia i com l'amor i l'amistat podien fer miracles en qualsevol època de l'any. Va encoratjar tothom a portar aquest esperit nadalenc als seus cors durant les ben merescudes vacances fins a setembre, quan la vida a Fantasia agafaria un ritme més tranquil.

Després del discurs del rei, els habitants de Fantasia es van intercanviar regals. Cadascú havia pensat amb cura en un present per a l'altre, conscients del valor de l'amistat i l'afecte que compartien. Els follets van repartir petites capses embolicades amb paper de colors vius, i cada sorpresa amagava un tresor únic i especial.

La nit de Nadal a Fantasia va ser màgica i plena d'alegria. Les llums brillaven intensament, la música omplia l'aire i els cors es calorien amb l'amor i la felicitat compartida. Els habitants de Fantasia sabien que després de la celebració, es prendrien unes ben merescudes vacances fins a setembre, temps que aprofitarien per descansar, explorar nous regnes i recarregar la seva energia màgica.

Així, el dia de Nadal al món de la fantasia es va convertir en un moment especial per recordar la importància de l'amistat, la generositat i la màgia que viu a cadascun de nosaltres. I mentre els habitants de Fantasia es comiat amb abraçades i somriures, sabien que l'esperit de Nadal sempre estaria present als seus cors, sense importar l'època de l'any.

LordNess*

Atreyuuuuuuu!!!!!

Comentaris

  • Un conte...[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 07-12-2023 | Valoració: 10

    .de fantasia, que no deixa de ser una gran realitat, i que transmet un munt de missatges i valors positius. Alegria, amistat, descans, amor... És una bona història del regne de la fantasia, escrit fantàsticament.

    He passat una bona estona llegint-lo.

    BON NADAL LordNess.

    Rosa.