L'Ultim Venusià

Un relat de: LordNess
L’Ultim Venusià

Fa temps, Venus, ja oblidada, era una civilització molt avançada, habitada només per dones i governada per la seva reina. Els homes estaven prohibits des que van descobrir com fecundar les dones sense ells, però un embaràs totalment feminitzat de la reina va donar lloc a un nadó mascle. L'atmosfera de Venus es debilitava i la reina, per salvar el seu fill, el va enviar a la Terra amb vuit nadons femella abans que l'atmosfera entrés en col·lapse i Venus esdevingués un infern. Els nadons van ser enviats a diferents llocs de la Terra i acollits per diverses famílies que van ocultar l'origen dels nadons. En la joventut, les nenes, que ja eren dones, van sentir una crida inexplicable que les portava a perseguir el noi venusia per quedar-se embarassades d'ell. El jove venusia no entenia res, se sentia aclaparat i fugia de les noies venusianes que el perseguien i enganyaven, creant situacions molt còmiques.

Les noies venusianes, decidides a trobar el fill de la reina, es llançaven en una recerca desesperada per localitzar-lo. Utilitzaven les seves habilitats venusianes, com la telepatia i la telequinesi, per rastrejar-lo i crear situacions enginyoses per intentar atrapar-lo. No obstant això, el jove venusia, que encara no entenia el seu veritable origen i les intencions de les noies, es veia immers en situacions hilarants i confuses.

Les noies venusianes es disfressaven com a humanes, intentaven seduir-lo amb els seus encants venusians i el perseguien en una sèrie d'aventures còmiques. Utilitzaven les seves habilitats venusianes per crear il·lusions i confondre al jove venusia, però aquest sempre aconseguia escapar de les seves trampes amb astúcia i enginy.

Al llarg de la història, el jove venusia començava a entendre la veritable situació i descobria el seu origen com a fill de la Reina Venusiana. Malgrat la seva confusió i rebuig inicial, començava a sentir un lligam emocional amb les noies venusianes, ja que compartien un vincle únic com els últims supervivents de Venus.
Finalment l'hereu del regne Venusià va cedir donar el seu esperma perque les venusianes poguessin quedar en cinta i aixi restaurar la memòria de la seva mare a la terra.

LordNess*

Comentaris

  • Astúcia i enginy.[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 28-12-2023 | Valoració: 10

    Un relat de molta fantasia, que es nota de principi a la fi. El venusià és molt astut i amb molt d'enginy.
    Les venusianes totes volien aquella esperma, per a procrear-se.
    M'ha agradat com ho ha plantejat, NordNess.

    Cordialment.
    Que passes un bon dia de Cap any.

    Perla de vellut