Vida

Un relat de: Iona
Vaig sortir de casa amb la meva mascareta. Tothom em preguntava on n’aconseguia de tan originals, i jo els contestava que era un secret.

Però com a bons lectors que sou, faré una excepció i us el revelaré.

Una tarda de confinament, mentre observava l'esclat de la primavera, se'm va acudir una idea esbojarrada. Sembraria una mascareta. A casa em van titllar d'agosarada, però van haver de reconèixer l'èxit de l'experiment. En va brotar una planta que ens oferia mascaretes com a fruits.

Vam organitzar-nos perquè sempre tingués l'aigua necessària per créixer sana i pogués seguir produint. Però un dia vam oblidar-nos de regar-la. L'endemà la trobarem morta.

Mai sabrem si fou el destí, però aquell mateix vespre, el telenotícies va informar, que inesperadament els contagis s'havien aturat i anunciaven la fi de la pandèmia.

Comentaris

  • el secret...[Ofensiu]
    Homo insciens | 06-06-2021

    Jo també tinc una planta així, bé, no exactament, en la meva no hi creixen sinó que les pengem allà, pobra planta... A partir d'ara, quan la gent em pregunti, ostres us creixen aquí les mascaretes? Diré que sí, i explicaré el teu secret!!!   ;)

  • Jardinera, jardinera![Ofensiu]
    Prou bé | 03-06-2021 | Valoració: 10

    Què bonic expliques com trobar solucions imaginatives i que bé que amb la primavera i la planta de mascaretes arribi el final dels pandèmia. Gràcies per dir-nos el teu secret. Fins aviat

l´Autor

Foto de perfil de Iona

Iona

83 Relats

320 Comentaris

28377 Lectures

Valoració de l'autor: 9.66

Biografia:
Durant el confinament vaig provar això que en diuen escriure i ves per on em va agradar. Ara, novella en el món de l'escriptura, vaig fent, desfent i aprenent.

El meu blog: Despullant sentiments de Iona

A Instagram: @lecturesxgaudir