Un somni (Nit del 12 de Maig del 2005)

Un relat de: kispar fidu

Era una nit com qualsevol altre. Al principi tot semblava igual.
La meva ment no descansava. Sentia cada moviment del meu cos i cada petit gest. Podia notar els meus somnis i acariciar els meus pensaments.

De sobte, mentre dins del somni també dormia dolçament...
- ringggg, ringgggg... - El so estrèpit d'un telèfon sonava al fons del meu somni, despertant amb impaciència el meu jo d'aquell somni. Era el so d'un mòbil. Buscava amb ànsies i desesperació l'aparell d'on provenia aquell so tan estrident. Recorria les mans entre els llençols intentant notar el seu tacte. Sota el coixí. Al final, un cop a la mà, vaig poder veure el nom de la persona qui trucava. Aquell nom tan conegut, tan estimat... que ara pampalluguejava sobre la pantalla del petit telèfon... Se sentiren unes veus que provenien de l'altra banda de l'aparell... Unes dolces veus, tímides i molt càlides, que pronunciaven unes atrevides paraules que em deixaren immòbil :
- Ara mateix, et faria l'amor...
Aquests sons s'apagaven creant una tensió insuportable en l'ambient. Feia els impossibles per donar una resposta a aquelles paraules, però era impossible... La senyal no arribava... Llavors, al pas d'uns instants, les paraules esdevingueren una tendra cançó, que suaument sonava d'entre les entranyes d'aquell mòbil. Aquella cançó va fer aturar-me per moments, i em va tenir paralitzada durant uns instants. Recordo que en el somni, aquella cançó em resultava familiar... tot i que en despertar no he pogut esbrinar de quina peça es tractava. Després de desesperats intents per respondre a totes aquelles senyals, vaig córrer cap a l'habitació del costat, que era buida, i amb presses vaig despenjar el telèfon que penjava de la tauleta, agafat als costats amb força. Vaig intentar marcar el número del qual havia rebut aquelles tendres i familiars trucades i alhora tan misterioses, per tal de poder donar una resposta... Però res, semblava que el destí hagués parat una trampa perquè mai pogués respondre. I com si em maleís, seguia sentint aquella cançó que ressonava per tota l'habitació, i cada cop més, per la meva ment.

( ... )

No sé què passava després. Sols recordo, que m'he mig despertat tremolosa i una mica desconcertada, i que amb els ulls mig aclucats he intentat tornar a agafar el son, i reprendre un nou somni on les emocions no fossin tan fortes i em sentís més tranquil·la.

Al despertar, el primer que he recordat ha estat aquells curts moments que tant m'han inquietat durant la nit, i que he dubtat uns instants per distingir-los de la realitat.

Durant tot el dia, imatges d'aquells instants m'han recorregut la ment, i confosa em deia a mi mateixa que sols havia estat un somni... Un somni estrany, si... Però sols havien estat uns instants enmig de la fosca nit, on els meus sentiments han corregut més que el meu pensament.

No sé ben bé com interpretar tot plegat. Però la veritat és que feia molt temps que un somni no em trasbalsava tant.

Comentaris

  • jo tb vull dir-hi la meva![Ofensiu]
    quetzcoatl | 22-05-2005

    Sera que es un dia esplendid i que estic de molt bon humor, que me'n vaig a la platja contenta com un jinjol (ginjol?) i que m'es igual si plou neva o fa un sol radiant: marxo de la ciutat!!
    El cas es que com a lliure interpretacio (ja que no demanes l'opinio de professionals, hi fico cullerada!) penso que segurament ell estava o be somiant o pensant en tu, i volia dir-te alguna cosa. Conscient o inconscientment enviava impulsos electrics quan passaves per les seves neurones i axions fent terrabastalls, i la frequencia ha sintonitzat la que emetia en aquell moment el teu cervell adormidet i inquiet. Xoc de frequencies... bummm i ell penetra al teu somni i -qui sap?- potser tu al seu! Pero sembla que hi havia interferencies... Si fos tan facil...!

    Petons guapa, i merci pels teus comentaris sempre alegres!

    una abraçada!!

    m

  • Idea![Ofensiu]
    Deck | 20-05-2005 | Valoració: 7

    Hola. Abans de tot et volia donar les gràcies per comentar el meu primer text. Feia anys que el tenia (a boli), saltant de carpeta en carpeta...

    El teu relat mostra que tens una certa ansietat, però també una il·lusió que vols veure complerta. A més, m'has donat la idea de que els somnis també poden ser objecte de temàtica per als relats (no ho sé, potser a algú li pot semblar evident, no? Però per mi no ho era). Em trencava les banyes pensant sobre què escriure, però en somnis et pot venir gratuïtament... no ho sé, és un dir. El problema serà recordar-me dels somnis, Per dir-te que recordo somnis en els quals volo (sense ales) i levito, però ara que hi penso, com a molt en recordo dos o tres a l'any (dels altres on no volo, jeje). Després caldrà posar-los per escrit, per no oblidar-los...

    Gràcies.
    Deck.

  • em fa somriure[Ofensiu]
    Perestroika | 17-05-2005 | Valoració: 9

    veure un nou relat!

    jo passo tantes hores al dia somiant desperta, que poques vegades recordo els somnis reals quan dormu.

    Però a voltes si que he somiat això de no poder contestar, i és un reflexe del sentiment d'impotència que sento a dins.

    De voler algo amb totes les meves forces (rebre aquella trucada, per exemple) i no poder fer-hi res per canviar-ho, per que no depen de mi...

    Sas que sempre et dic que no has de deixar de lluitar per allò que vols, i sobretot pels teus somnis.

    Potser un dia et sorprens i rebs aquella trucada..

  • Somnis[Ofensiu]
    Ze Pequeño | 17-05-2005

    És increible cóm els somnis ens coneixen tant. Els nostres desitjos es veuen, sovint, reflectits en ells, i les pors, i nosaltres mateixos.

    Quan menys t'ho esperis, sonarà el mòbil, i no serà un somni.

    Gràcies pels teus comentaris. Ara seguiré llegint-te.


    Petonets.

l´Autor

Foto de perfil de kispar fidu

kispar fidu

133 Relats

861 Comentaris

211299 Lectures

Valoració de l'autor: 9.59

Biografia:
si vols descobrir, reCREA


De l'1 d'abril del 86. Sant Quirze(nca) del Vallès.


Escric per a teixir teranyines d'entortolligades paraules, i per a extreure què penso i sento quan sembla l'única manera.


Jo? esperit lliure, ànima catalana, cabreta biciada, somiadora, lluitadora, ment incansable, cul inquiet (i cap), ànima voladora, emprenedora, apassionada de l'art, i... deixeu-m'ho dir... poeta (a petits passos, però constants, formant-se).


kispar què? KISPAR FIDU
Gemma Gelabert Gonzalo