Un nou plaer

Un relat de: almenarenca

Era completament nua davant del mirall del bany. El seu cos blanc emetia una llum màgica, càlida i suau. Les galtes envermellides. Els ulls blaus que brillaven de felicitat. Que el miraven a través del reflex. Que el seguien amb la mirada. Que li exigen més plaer.
Tot just acabava d'agafar la pinta per desenredar-se els cabells, embullats per l'amor, quan ell li va prendre l'estri de les mans. Aleshores, va començar a pentinar-la. No recordava que mai hagués pentinat una dona en cap altre moment de la seva vida.
Poc a poc, les pues s'endinsaven a la melena daurada, lliscaven, en fugien un breu instant per tornar a entrar i lliscar-hi i fugir-ne, un cop i un altre. Amb força i suavitat, tal i com uns minuts abans ell s'havia fos dins el seu cos.
Algun bri de cabell es resistia a ser abandonat massa prest, es rebel.lava i es tornava a enredar, per no deixar de ser estimat. La pinta era cruel, no volia satisfer només un bri. El seu desig era fort, intens. No podia aturar-se. Un cop havia aconseguit que uns quants cabells descansessin tranquils, satisfets i estirats, buscava un altre manyoc daurat on endinsar-se, on lliscar uns segons fugissers per trobar altres on entrar de nou.
Algun cabell, pres d'amor, encisat amb la pinta, perquè aquesta s'hi havia entretingut més estona que amb els altres, intentava de fondre's amb ella. El seu esforç era en va. Quedava en el no res. Es separava de la resta un instat, però la seva força minava si la pinta es separava d'ell. El seu intent esdevenia una gesta valenta, sense conquesta ni victòria.
Algun altre cabell, defallit per l'enamorament, es sacrificava per l'ésser estimat, moria i queia al terra desmaiat de felicitat. La pinta no s'inmutava. Cap d'aquells cabells podia cautivar el seu cor fred i insensible. Ell necesitava posseïr tota la melena. No podria descansar fins haver proporcionat plaer a cada membre de la mateixa.
El noi va percebre com se li posava la pell de gallina a la noia, com se li eriçaven els pèls del cos. Un calfred de plaer li havia recorregut el cos. L'espill li va mostrar la imatge dels seus mugrons, erectes. Els seus pits es van endurir. Ella va suspirar. Amb el seu membre excitat i preparat de nou, ell va dir:
- Acabo de descobrir un nou plaer: fer l'amor amb la teva melena…

Comentaris

  • ufff!!!!![Ofensiu]
    lienu | 04-06-2008 | Valoració: 10

    hosti neus..... estas feta una artista noieta.. quin èxit.... anims i no deixis d'escriure... muaks

  • ambre | 30-04-2008

    Molt original i molt ben tramat ...

    felicitats

  • una nova descoberta[Ofensiu]
    sudanellenc | 25-04-2008 | Valoració: 10

    La veritat, no sabria ben bé què comentar-te. No posaré tot el que em ve al cap, suposo que ho entendràs. Només dir-te que gràcies per aquest relat. Per cert, crec que em barallaré am la Lienu per ser el teu fan número u ;)

  • em trec el barret... si en portés és clar ![Ofensiu]
    Jaumedelleida | 24-04-2008 | Valoració: 10

    El títol del teu relat, puc assegurar que és un autentic i NOU PLAER. Ha estat el que he arribat a sentir en llegir-lo i de veure com està escrit. Com molt bé deus saber també m'agrada escriure sobre erotisme i d'això n'he donat moltes mostres però cap d'escrit com el teu estil. M'agradaria aprendre de tu en aquesta forma.

  • si senyora!!!!!!!![Ofensiu]
    lienu | 24-04-2008 | Valoració: 10

    ara soc jo qui te els pels de punta, no hi ha millor manera de descriu-re com pot arrivar a ser de excitant que et pentinon, crec que has descrit molt be la manera de fer l'amor entre el pinte, el cabell i la dona, a part de dolçor inspira ternura i plaer, molt be neus, de veritat... em proclamo oficialment la teua fan incondicional... no tardis gaire en escriure un alter eh?? molts petons carinyo

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de almenarenca

almenarenca

28 Relats

112 Comentaris

37298 Lectures

Valoració de l'autor: 9.76

Biografia:
Una vida no es pot resumir ni en cinc ni en deu línies.
És difícil descriure el so del plor del naixement, la satisfacció de la primera passa o la decepció d'una caiguda.
Com parlaria de l'orgull d'acabar la carrera, dels nervis al començar una feina?
No us puc narrar les abraçades, els petons, les carícies.
Amb quines paraules us explicaria els moments feliços ni els instants tristos?
Tot això ha format la meva vida, m'han fet tal com sóc ara.
Jo sóc la meva vida, el meu millor resum.
Aquests relats són una petita part d'ella, una petita part de mi.