Truques??

Un relat de: montxita

Hi ha trucades
que mai arriben.

Moments
que hi són...
però no vols.

Sentiments
experimentats...
però no viscuts.

Somnis...
que no es faran
realitat.

Comentaris

  • amorrrrrrrrrrr[Ofensiu]
    silvia_peratallada | 13-05-2006

    merci per comentar-me, jejeje
    es una manera de sentir-te aprop!!!!

    jajaja mira si en fa de dies que no penjes res, que aquest poema és per que no sap d'on li cauen les GARROFESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS, jajajajajjaja


    un petonàs!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Anim's[Ofensiu]
    agsi24 | 02-12-2005 | Valoració: 7

    Em fas recordar a mi fa un temps, recordo k eres tu la ke m'animava i no deixava de dir-me ke hi han altres coses mes importants a la vida... ara soc jo la que et vull dir que sempre que ho necessitis em tindras amb tu. Petonets cuca

  • silvia_peratallada | 24-11-2005

    escolta
    fes el favor de canviar el xip, que el passat està passat, i no sé si te'n recordes, però han estat anys, i bé que t'ho has passat, o sigui que queda't amb el record, que és el que tens, i si et truca, benvingut serà, i si no, ja ho farà, que no veus que ets irresistiblement necessària per tots aquells que somrius!!!????

    I res, tu, quan torni ja es veurà, però tu fes la teva vida, que ell també ho farà...i aki t'estimem moltes i molts, no cal anar-se'n tan lluny, eh!??!!?


    i que t'estimo moltíssim, ja ho saps, i que no vull notar en la distància que cap gota de pluja és una llàgrima teva que cau per un pijo, eh!?!?!?!
    T'ESTIMOOOOOOOOOO
    Sílvia
    PD: perdona la duresa...però vull poemes que em recordin a tu!!!!!!! a la teva alegria i energia constant, a les ganes de viure, i de fer bojeries!!!
    muaksssssssss
    stem per quan cal, i ara cal, :P