Tríptic del Che-3. Poètica de l'odi

Un relat de: lluisba

3. Els qui estimen, els qui odien

Odiaré per sempre la terra i el poble de Bolívia

perquè van matar el meu senyor, i se'n vantaven.

Destruiré els seus símbols, banderes i esglésies.

Allà on en trobi, dinamitaré els temples del malvat Crist.

Duré la teva llum on hi hagi tenebra. Duré el dolor

allà on vulguin reposar els fills de la gran puta i els seus aliats

del nord, per més que es vulguin redimir. Durem la sang als seus fills

i farem passar sos peus per l'escabrós viarany.

Perquè vam aprendre l'amor de tu,

del teu braç llibertari, farem tastar la pols als qui no

et reconeixen. Els traïdors i els infidels coneixeran la por.

Res no s'escaparà de l'amor de tu. Senyor Che Guevara:

en cap racó del món els liberals se sentiran segurs. Tremolaran

els catòlics i els capitalistes. L'horror serà la seua casa des d'avui.














Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de lluisba

lluisba

77 Relats

390 Comentaris

95877 Lectures

Valoració de l'autor: 9.25

Biografia:
El novembre del 2006 em vaig estrenar a Relats en català. No sóc gaire constant ni gaire assidu. Llegeixo, comento una mica. Miro el fòrum de tant en tant, però n'entenc ni un borrall. Intento fer contes de por (o d'inquietud, que diuen), algun poema improvisat...

Pel novembre de 2008, però, junt amb d'altres companyes i companys, vam iniciar un blog on ara hi poso els meus textos. A RC hi entro i miro, i molt ocasionalment demano penjar alguna cosa.

El nostre blog (per si vols) és:
http://riellblvd.blogspot.com/