Tot es guia amb els fets.

Un relat de: Marteta
Com si fos tan fàcil. No és només dir-ho, és que després de fer-ho tengem el suficient valor com per fer-ho realitat. Les paraules sempre es queden en paraules. Un canviaré; Una promesa;Un ''ho faré''. Sempre es queda en això, en simples paraules que qualsevol persona pot pronunciar.

Desde petita que ho sé; Quan havia fet una malifeta, i la meva mare em castigava, sempre li demanava perdó, i li prometia que no ho tornaria a fer. Ella no em contestava, estava enfadada, fins que es va cansar de la meva insistència i em va dir; ''les promeses que m'acabes de fer vull que les fassis realitat, quan tot el que m'has promès sigui realitat et perdonaré''. I això ho guardo, sempre ho faré.



Desconfiada? No, som realista, veig les coses tal i com son. Tal i com la vida m'ha ensenyat a veure-les, a la meva manera, simplement com la meva intuició em guia.
Facilment, tu ho pots apendre a fer; deixa que la teva mirada irrompi en les ments d'altres persones, ho sabràs. Sabras si són promeses o futures realitats.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Marteta

Marteta

227 Relats

394 Comentaris

165805 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Professora de filosofia.