T'ho prometo

Un relat de: borrokan

Et prometo que tornaré a buscar-te un matí de sol, quan els ocells cantin belles cançons d'amor que et recordin a mi. Et prometo que mai et feriré, que sempre t'ajudaré, t'estimaré, ploraré, et recordaré.
Cada nit quan me'n vagi a dormir juraré a cada una de les estrelles del firmament que vaig cuidar-te i vaig intentar fer-te feliç i, quan obris els ulls cada matí, un sentiment de buit t'omplirà i et xiuxiuejarà dos t'estimo, un a cada orella, molt fluix i a poc a poc, com t'ho hauria dit jo.
Et prometo també que aquelles nits de lluna plena en que, ambdós ens transformàvem en feres necessitades de guerra, et recordaré tranquil i pacient com un nen petit que encara desconeix l'amor.
Et prometo que tots aquells moments que sols vam riure i, fins i tot, plorar, seran el meu secret més ben guardat, inclús quan la corda estigui tensa, ben tensa, i els meus peus estiguin a punt de volar.
Et prometo que la teva ignorància no va fer-me mal; és més, va ensenyar-me a estimar-te i a valorar aquell que realment ets i que espero que segueixis sent.
Et prometo que el regust del tabac ros sempre va agradar-me -no eren mentides piadoses per quedar bé amb tu-, el preferia descaradament al gust d'un xiclet de maduixa navegant per la saliva de la teva boca.
Et prometo que els teus t'estimo mai van quedar curts, sempre van ser-hi quan els vaig necessitar, quan menys m'ho mereixia però més ho necessitava.
Et prometo que la recepta de l'explosió de sentiments, que només tu sabies fer-me experimentar, segueix sent només teva, el teu secret d'amant.
Et prometo que, si puc, impediré que llegeixis aquesta carta o, si més no, retrassar la seva lectura el màxim possible, perquè quan ho llegeixis serà perquè ja no m'estimis, o perquè algú t'hagi ensenyat una altra recepta de sentiments més saborosa, o perquè el mar m'hagi impedit tornar-te a veure, o perquè el vent no em deixa acostar-me a tu per abraçar-te, o perquè la foscor d'aquest món no em deixa trobar-te, o perquè el fet de ser igual que tothom em fa perdre entre les masses, o perquè un t'estimo dels meus llavis no va aconseguir fer-te tornar al meu costat.
Et prometo que et seguiré estimant, recordant en silenci, enyorant.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer