Mentides

Un relat de: borrokan

Li habien promés que la vida allà era diferent, simple, fácil, maca, gustosa de viure.

En arribar per la costa de Càdis quasi mort de fred i de gana va afanyar-se a buscar uns bons contactes per mitjà dels quals poder sobreviure durant, almenys, un temps. Va trobar-los: un grup de yankees que traficaven amb xocolata, coca, mariahuana i altres tipus de drogues. No eren la millor infuència de la zona però sí la més eficient per la causa: diners fàcils i ràpids.

Dia sí i dia també anaven a la sortida dels instituts a fer negoci amb adolescents imbècils que no sabien el què es feien amb aquells empresaris sense corbata. Entre rialles i bromes feien el canvi diners-substància, discretament, doncs estaven buscats per la Policía Nacional . Un cop fet el canvi els joves anaven als lavabos del centre a fotre's-ho, amb ansies i desitg de sentir allò dins seu, de sentir-se també més a prop de la senyora de negre.

Va reunir en pocs mesos allò que li hauira costat uns quants anys d'esforç i feina dura, i tot com? Matant a jovenets de 15 anys, a poc a poc, fent-los desitjar morir de plaer cada cop que saborejaven el fum del porro o es llepaven els llabis amb el gust àcid que els havia deixat la ralla de coca. -Necis! No s'adonaven de que s'estaven autoguiant cap a la mort!- Va enviar els diners a la seva família -una dona i 7 fills- amb l'esperança de que arribéssin a la península el més aviat possible. Tenia l'intenció de continuar estalviant diners i així poder-los mantenir fàcilment quan vinguéssin, donar-los una bona vida: educació als fills, legalitzar-se, menjar, vestir, ... Com un ciutadà més.

Pastas quasi 9 mesos va arribar-li tota la tropa. S'havia passat l'últim any traïnt a ala salut de tanta gent… i despres de 3 mesos de mentides va tenir prous diners per cumplir el seu propòsit però, tot i això, de "missón cumplida" no va tenir proas membres per canviar de feina i passar-se a una honesta, normal.

Ara és un immigrant il·legal, perseguit per la Policía Nacional per yanke i per haver-se contagiat de la seva pròpia mentida.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer