t`he perdut

Un relat de: cabopolonio

Fa res i menys que he perdut el meu amor , vol seguir el camí sol.
De sobte sense cap avís desapareix tot, tot lo que em feia viure, tot lo que feia evadir-me..ho he perdut.
Totes aquelles estones parlant , besant-nos , fent l'amor...tot s'ha anat.
L'he perdut i no ho puc recuperar , sento una gran impotència , tot lo que volia canviar no m'ha donat temps a fer-ho.
Sento que m'he equivocat i que no podia realment tenir algú aixi entre els meus braços , dins del meu cor.
Ara tot s'ha tornat impossible...cap a on miro hi ha alguna cosa que em recorda a ell , és massa temps...fins hi tot s'endinsa en els meus somnis.
No sé que fer....ell em diu que em faci forta i coses que a mi no m'ajuden, jo estic enamorada i s'ha anat.
Cada cop que parlo amb ell noto la seva veu canviada , sento com si parlés amb una amiga i a mi s'em cauen les llàgrimes, com hem pogut arribar a això?
Ja dona igual , ja estàs on tu volies , sol, completament sol, i jo de mentres t'he perdut.

Comentaris

  • és increïble[Ofensiu]
    Perestroika | 14-03-2005 | Valoració: 8

    el mal que fa perdre a algú quan encara n'estàs enamorada. Quan encara desitges els seus llavis, el seu cos, estar dins el seu cor.. i per moltes coses que et diguin res no pot calmar el dolor, per que tu l'estimes, i ha marxat... però el temps si que t'ajudarà, fa més justes les injusticies, fa tancar ferides, fa començar de nou.... tot ho cura el temps.

  • Què dir...[Ofensiu]
    Queca | 16-01-2005

    L'he llegit i ho he vist. Jo. Però saps què? D'això ja fa temps, i ara he descobert una altre persona que sí que es mereix estar entre els meus braços, dins el meu cor, i tu també la trobaràs, segur.
    La mitral és sens dubte una gran consellera, amb un bon instint. Escolta-la, i sobretot, sobretot, estima't, i estima't de veres, i ja ho tindràs tot. Les coses venen quan menys t'ho esperes. La clau estar en saber aprofitar-les.
    Un petonàs i cuida't bonica!!

  • Tens 20 anys ! cal tenir-ho en compte[Ofensiu]
    mitral | 16-01-2005 | Valoració: 9


    Molt clar has deixat dient-nos ".... i que no podia realment tenir algú així entre els meus braços, dins del meu cor " amb això ho dius tot. Joveneta tens una gran sort per tenir 20 anys i una vida llarga, llarga on hi trobaràs una persona que realment valgui la pena tenir en el teus braços. T'he llegit una mica i ets una persona plena de vida, d'alegria ... i "cascabelera" m'ha sortit en castellà i no vull esborrar-ho. (sóc catalana ). M'has resultat simpàtica i no et conec. Primer he llegit
    " Aquesta sóc jo " i la sonoritat de com et presentaves m'ha portat a llegir de pressa el teu escrit i buscar-ne d'altres.
    T'estimes a tu mateixa, continua fent-ho.

  • potser t'has guanyat a tu[Ofensiu]
    Shu Hua | 21-10-2004 | Valoració: 9

    tenim tendència a treure importància a la nostra pròpia persona. qui més t'ajudarà i més et recolzarà està a dintre teu.
    m'ha agradat el relat, em sembla una prosa poètica.

Valoració mitja: 8.75