Vida impossible

Un relat de: cabopolonio

L'Emma, de sobte , s'aixeca sobresaltada banyada en suor...ha tornat a escoltar aquella veu...No pot compendre tot el qe passa al seu voltant.És una noia jove i eixerida , sembla feliç i sense problemes però cada dia que passa veu que no falta gaire per arribar al seu límit.A casa té masses problemes;Els seus pares desde fa anys que no són parella en sentit de relació amorosa però segueixen vivint sota el mateix sostre, aixó si , cadascú fa la seva i l'Emma no soporta tenir que aguantar insults , baralles i ignorància.No aguanta que els seus pares la fiquin pel mig , en teoria , sense voler;Ella veu que cap dels dos és el principal culpable de la situació pero no creu que seguir vivint junts sigui la millor solució .
A part d'aixó l'Emma té una germana (l'Agnés) més gran que ella amb problemes mentals , no diagnosticats pels metges però ella ho sap de sobra per estudis que ha llegit i per antecedents familiars;Fa molt de temps que no es parlen per moltes coses que han passat.Amb aquest tema l'Emma no pot conviure-hi perquè és molt complex.
L'Agnés fa casi un any que no parla amb la seva mare i l'Emma no pot aguantar-ho i per tant té més motius encara per no parlar amb ella.L'Agnés ja no viu a casa amb ells , ja que van decidir fer-la fora ja que estava "maltractant" a tota la família.
Ho va fer sense fer soroll, ni va dir adéu .
Ara l'Emma en teoria tindria que estar tranquil.la però encara arrosega un problema més...encara que l'Agnés no parli a la seva mare el seu pare manté contacte amb ella i per tant possa per devant a la seva filla en comptes de la seva dona.
No intenta possar pau sinó que es posiciona cap el costat equivocat.Per tant l'Emma es troba amb una germana malalta , una mare denigrada i un pare que s'està equivocant de bàndol.
Llavors al veure's així quan s'aixeca pel dematí amb la veu de l'Agnés passant per la porta li passen moltes idees...i el pare com por ser que la deixi passar? I com s'atreveix a entrar a casa?segur que la mare no ho sap...
Lògicament ella intenta trobar respostes o raonaments però no arriba a cap conclusió..simprement troba que no pot tenir una vida normal...
Els seus pilars educatius estàn enfrontats , però en teoria segueixen casats i vivint junts , la seva germana , un altre model a seguir no parla amb la seva mare…llavors en qui es té que fixar?a qui agafa de model?
No comprén la situació irracional que està vivint i té ganes de fugir ben lluny , deixar passar-ho tot i començar una nova vida però... on està tot allò que la família ho és tot i mai et fallarà??Però a ella ja li ha fallat i ho troba tot una bestiesa.
Potser la sort canvia i algun dia l'Emma pugui dir , estimo la meva família.

Comentaris

  • Segur que l'Emma...[Ofensiu]
    Ilargi betea | 22-03-2005

    ...té altres pilars en què recolzar-se. Sinó només cal que miri endavant i vegi totes les coses boniques que la vida té per oferir-li.

    Me n'alegro que hagis tornat a escriure.

    Una abraçada i molta màgia!