Soc la protagonista!

Un relat de: pontserrat
He estat l'escollida! He passat el càsting. Ha estat dur. Molts dubtes: la meva actuació haurà agradat?, potser hauré sobreactuat? estic prou preparada?.
M'he atrevit amb tota mena d'estils però reconec que el drama el domino a la perfecció, em surt de forma natural i fluida. La comèdia m'ha demanat un sobreesforç i he hagut de fer un treball de recerca exhaustiu visionant un munt de monòlegs i programes d'humor suposadament "graciosos" que m'han ajudat moltes vegades a aconseguir una
actuació destacable i poder ser per uns instants el centre d'atenció (ai l'ego!). No tinc gaire facilitat pel gènere musical ni el d'acció. Sé que això em limita, però que hi farem.
Fa anys que assajo, molts anys, ininterrumpudament i, finalment sé que soc la única i irreemplaçable protagonista de la meva vida, la millor per interpretar aquest paper.

Comentaris

  • Relat a concurs[Ofensiu]

    Bon vespre, Pontserrat.
    Hem vist que tens pendent de publicar un relat pel concurs de microrelats, i ens calen les teves dades, tal com demanem a les bases, per participar en el concurs ens calen.

    Envia'ns un correu a concursos.arc@gmail.com
    Fins demà no validarem cap més relat a concurs, esperem el teu correu.

    Comissió XIII Concurs ARC de microrelats

  • Protagonista[Ofensiu]
    Prou bé | 15-03-2022

    Doncs mira! Sí que ets la protagonista de la teva, d'això que en diem, vida! Gaudeix. No calen aplaudiments

    AMB total cordialitat