Sóc infidel?

Un relat de: Josoc

Estimo el Pere. No concebo ser-li infidel. Seria com trair-me a mi mateixa. Però no puc evitar sentir-me atreta per en Pol. El trobo guapo, intel·ligent, tendre... i avui m´ha dit que m'estima. Què puc fer? No vull fer mal a cap dels dos... ni als meus propis sentiments. És possible estimar dues persones al mateix temps? És aquest el meu cas? I si és així, ja sóc infidel?


Comentaris

  • Dubtes íntims[Ofensiu]
    Unaquimera | 27-01-2011

    Aquest breu monòleg interior porta en el títol un interrogant que el representa perfectament, ja que el que fa la veu protagonista és preguntar-se a si mateixa, i al menys de manera explícita, deixar-se sense resposta, amb la qual cosa deixa a qui llegeix el text intrigat sobre si creu en la possibilitat d’estimar dues persones al mateix temps, si es decanta per considerar aquest sentiment com una infidelitat, i com actuarà er el futur.

    Aquí tens un cas d’infidelitat sense interrogants i d’una actuació decidida al respecte: El tret, per la culata! (Venjança). Està basada en un fet real!

    T’envio una abraçada plena d’estima,
    Unaquimera

l´Autor

Foto de perfil de Josoc

Josoc

129 Relats

525 Comentaris

121254 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Sóc una apassionada de les lletres, m'agrada llegir i escriure. Durant molt de temps he guarsat per mi sola la majoria dels meus escrits. Fins que vaig descobrir els RELATS. M'agrada pensar que són llegits, tal com jo llegeixo els d'altres. M'agradaria molt que els comentéssiu.