Ser verge en el món d'ara: La casa de nuestra vida

Un relat de: Sukre

És difícil ser verge en el món d'ara. L'altre dia a "La casa de tu vida" tots es van enriure molt d'una noia de 25 anys que encara no havia follat amb ningú. El món d'ara, "La casa de tu vida"... Curiosa comparació. Ara, si la persona verge sap el que es fa, no cal que es preocupi, però, sobretot, que no ho sàpiga massa gent. Cal amagar-ho doncs. Els divuit comença a ser ja una edat, on un/a si és verge, s'ho ha de començar a plantejar.

Es busca home disposat a desvirgar-me. Urgent. Raó: Raó? Tinc divuit anys i sóc verge! Necessites més raons?

Shht... però no li diguis a ningú.

Comentaris

  • L'escriptor mediocre | 10-08-2006 | Valoració: 9

    Som en una societat on sembla que t'obliguin a que visquis la vida ràpid. A vegades quedo atònit en veure estadístiques que diuen que els joves d'avui dia s'inicien en el consum d'alcohol i dorgues als dotze anys, i en el tema del sexe, un tema sempre considerat tabú però del qual en parla tothom aquesta dinàmica sembla ser igual. Jo diria que fins i tot abans del divuit ja et miren malament si dius que ets verge.
    Tal com deia aquella campanya publicitària d'una famosa cervesa: Sense presses, si us plau.

    No t'aturis

    Juseph


    ENHORABONA!!! ACABES DE REBRE UN COMENTARI ENCADENAT!

    Fes clic a la imatge i descobreix de què es tracta

    R en Cadena

  • AnNna | 10-08-2006

    M'encanta! M'agrada perquè em trobo en la mateixa situació... És flipant com et miren amb cara de bitxo raro i et comencen a dir que tu acabaràs monja, que no vas bé, que reprimida tota la vida, segur... ¬¬'

    Vull dir, però de què va la gent, sas? Pff... és súper trist...

    Aquest és un aspecte de la vida que s'ha de prendre amb calma...


    A la merda, els que em vinguin amb presses!



    apali, molts petons! :)


    annna*

  • Sense presses... però tampoc sense impediments[Ofensiu]
    Sukre | 23-01-2005

    Clàudia, no coneixia la història de "la verge de la casa de tu vida" (per anomenar-la d'alguna manera) però en el moment en què vaig escriu-re aquest relat (?) tampoc m'importava massa. Em va sobtar només el fet de què ser verge fós motiu de burla i que per això s'hagués d'amagar, i no només en "la casa de tu vida", sino en la casa de la mía.

    Sobre la importància de perdre la virginitat... jo també ho havia mitificat molt, la veritat, però cada vegada més trobo que com diu la Clàudia, "no és ni bo ni dolent, només un pas més a la vida"... que no cal, ni s'ha de mitificar perquè després venen els arrepentiments (innecessàris crec) dels quals parla la rosaur. Si no ha estat tan bé com et pensaves, el pròxim cop serà millor...

    Sense presses... però tampoc sense impediments.

  • M'agrada la reflexió[Ofensiu]
    XvI | 23-01-2005

    Ningú s'hauria de justificar ni amagar per tenir opinió i pendre les seves decisions. Tant en un sentit com en l'altre.

    salut!

  • Mmmm...[Ofensiu]
    Ilargi betea | 23-01-2005

    Hola,em dic Clàudia, tinc 21anys i vaig perdre la virginitat amb 18. No estic penedida d'haver-ho fet i he de reconeixer que m'agrada el sexe... Doctor, creu que necessitaré molta teràpia?

    El que vull dir amb aquesta ironia és que això de perdre la virginitat no és ni bo ni dolent, només un pas més a la vida que tampoc cal mitificar.
    Quan encara no havia fet mai l'amor em semblava que la primera vegada seria com un somni... i sí, va ser bonica però em va fer molt mal. Ni punt de comparació amb el plaer que sents totes les altres vegades!

    Per cert, que quan la gent reia de "la verge" de "la casa de tu vida" ho feia perque era una persona que feia anys que vivia amb la seva parella i a casa encara el feia dormir a un altre llit... Una miqueta exagerada,no?

  • rosaur | 23-01-2005

    coneixo molta gent (st noies) cada vegada +, q estan molt arrepentiddes de haber-ho fet tan joves amb el primer q passaba i de no haber sapigut esperar, pensen q s'han deixat robar una part importan d'ellas mateixas per volguer correr masa...

  • no ho digueu[Ofensiu]
    rosaur | 23-01-2005

    no ho digueu a ningu, pero soc verge i tinc... 23 anys! kina vergonya, sort q aqui ningu sap qui soc...

    no m'agraden les aventures d'un dia i "si te he visto no m'acuerdo"

    rosaura