Roig

Un relat de: FRAN's

El ganivet s'apropà curosament a la suau superfície del cos, fins que s'hi assentà amb la mateixa precaució. Passaren uns moments fins que l'afilada eina reinicià la seva funció i que aquesta vegada l'acció fou estrepitosament ràpida i precisa: la mà elevà l'arma blanca pel mànec fins un angle determinat que consideraria adequat, de manera que la incisiva punta apuntava deliveradament al seu objectiu.
Fou un tall ras i curt; el cos (ara cossos) rodolaren degut a l'empenta que els produí el violent alliberament de l'altra part alhora que destil·laven una vermellosa substància que tenia allà on abarcava. Potser insatisfeta amb la recent escisió, els dos cossos foren arrosegats fins a arribar a una nova supèrfície, ara més tova que l'anterior, on hi foren llançats. La mà reventà els cossos contra el terra un a un, repartint les seves entranyes arreu, deixant una capa d'aquestes sota seu. finalment la pròpia executora retirà les rstes esbudellades i desossades i com a punt final a la magnànima obra realitzada, evocà sobre les anomenades entranyes recovertes d'una entranyable vermellor un bon rajolí d'oli d'oliva (verge!) acompanyat d'un pessic de sal i immediatament l'autor començava a engolir tan tradicional i macabra àpat

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de FRAN's

FRAN's

50 Relats

98 Comentaris

64795 Lectures

Valoració de l'autor: 9.05

Biografia:
frase preferida: "no diguis mai: d'aquesta aigua no en beuré, aquests genitals no lleparé i aquest capellà no és el meu pare" (Quim Vila)
pel·lícula preferida:la fortuna de viure (Les enfants du marais)

la vida és una merda i precisament per això ens ho hem de passar bé