Res

Un relat de: Qu1MiCa

Ella no entenia com podien passar aquestes coses, però amb el temps ho està vivint en primera persona. A hores d'ara no té idea de com ha passat i, tot intentar fer memòria, tampoc és capaç de recordar quan va començar. Reconeix que no té cap mena d'opció i creu que això ho fa encara tot més complicat.


Ella no en sap res d'ell, res de res, ell no té nom, ni veu, ni olor, ni mirada, fins i tot de vegades oblida quina cara fa. Però sense arribar a saber d'ell, sense creuar una sola paraula, sense sentit aparent i sense un perquè raonable ella pensa en ell. És una pèrdua de temps i ella ho sap, però no té cap intenció, no farà res al respecte, és més, quan es planteja alguna acció es sent estúpida, ridícula i tímida. Tot i així de tant en tant, molt de tant en tant, reacciona i canvia la perspectiva, canvia el parlar en tercera persona per parlar en primera, aleshores penso que no ha de ser tant complicat, qualsevol situació, qualsevol pretext podria ser oportú i em repeteixo mil cops que no tinc res a perdre. Però quan ella torna a tocar de peus a terra és del tot conscient que no passarà a l'acció i, com a conseqüència bàsica, no hi haurà cap reacció, no mourà un dit, doncs no és valenta, tampoc és, com se sol dir: "una nena mona" i li fa ràbia pensar que potser si ho fos tot seria més senzill. Però no ho és de senzill i per tant només li queda esperar aquells dies que, per casualitat, ell passa prop seu.

Comentaris

  • QuiMiCa...[Ofensiu]
    afrodita | 26-05-2009

    al meu entendre viure és actuar, és jugar-se-la quan es tenen les coses clares perquè sinó, després... potser és massa tard, i prou

    Podria seguir fent-te filosofia barata, però no és la meva intenció...només una cosa, pensa-hi aquesta nit abans d'anar a dormir, si?

    Felicitats per aquest nou text, en volem més! ;)

    BoDita

  • Ànim i llençat a l'acció...[Ofensiu]
    Romy Ros | 25-05-2009 | Valoració: 10

    perque només així hi haurà una reacció. Com la dels relataires que ens llencem a escriure i com a reacció a la lectura ens llancem a comentar més enllà de la nostra escriptura. Animat i llenca't que et sortirà bé!

  • Curiosa llei, la d'acció-reacció...[Ofensiu]
    drocera | 24-05-2009

    ...que es manifesta de diverses formes. Per exemple: et recordo encara com a lectora, i en canvi ara sóc jo qui et llegeix! Acció-reacció?

    I pel que fa al text, només es pot dir una cosa: llença't!
    M'ha recordat una història que jo mateix vaig viure... i vaig plasmar amb dos relats. "Tu", que narra una situació similar; i encara més: "Tu, que ja existeixes".


    Jo m'hi vaig llençar, i no me n'arrepenteixo gens :-)

  • Sorprès[Ofensiu]
    Arnau | 11-05-2009 | Valoració: 10

    M'ha encantat el canvi de tercera a primera persona. M'ha soprès. He llegit més relats teus i tots m'han agradat molt. M'agrada el teu estil.

    Felicitats

  • Acció-Reacció = Llegir-Comentar[Ofensiu]
    nuriagau | 11-05-2009 | Valoració: 10

    A la sorprenent introducció del relat ja ens adverteixes sobre quin tema tractarà el relat: "Tercera llei de Newton o llei d'ACCIÓ i REACCIÓ: Sempre que un cos exerceix una força sobre un altre, aquest segon cos exerceix una força igual i de sentit contrari sobre el primer".

    I, després de llegir el text, ens adonem que aquesta llei física també és vàlida en el món dels éssers vius. No podem esperar viure reaccions sense haver iniciat una acció. Si desitges que succeeixi alguna cosa no pots esperar que esdevingui per ella mateixa, cal que et posis en marxa per anar-la a cercar.

    Felicitats pel relat!

    Celebro veure que has tornat a publicar!

    Núria

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Qu1MiCa

Qu1MiCa

11 Relats

36 Comentaris

14713 Lectures

Valoració de l'autor: 9.47

Biografia:
Abans de tot, començaré dient que aquest no és el meu món. Jo no sóc pas de lletres...però aquí em teniu, sense pretensions, i sense cap esperança de guanyar un premi Planeta :D


Un cop avisats . . . dir que estic estudiant química (si més no, s'intenta!), m'agraden les pel·lícules antigues i no tan antigues, la fotografia, un bon llibre, una bona excursió, un bon dia i encara millor una bona nit!! el bon menjar, la bona companyia!! i la bona música, que no falti mai la música!!



;)