Mal temps

Un relat de: Qu1MiCa

Sembla ser que res surt bé. Sabeu aquelles èpoques que se'n diuen dolentes? Temps en els que sembla que tot va tort, del revés, que ni l'esforç ni la perseverança ni la tossudesa donen fruits.

Comença un dia...sense més, una conversa, un gest, potser un núvol mal posat davant del sol, potser un examen que no surt del tot bé o tan sols un pensament, la cosa més insignificant es pot torna, per un mateix i en un instant, un petit drama en tota relga.

Arriba mig matí quan deixes anar un "avui no és el meu dia" i estàs desitjant com mai que sigui negra nit per poder pensar que demà, amb sort, tota aquesta sensació haurà escampat la boira. Però l'home del temps, malauradament, no s'equivoca, doncs l'endemà tampoc fa sol i sembla que els núvols són encara més densos.

Creus amb fermesa que la millor solució és pensar en el futur, en l'estiu, en el bon temps...ho fas, però amb la ràbia instal·lada per ser incapaç de fer el que sempre has fet: viure l'ara. De cop, parlant amb la persona més sàvia del món, aquesta et diu: "si el present no és bo i imaginar el futur no creus que sigui la solució...t'has plantejat pensar en el passat?", no ho entens fins que ella, la teva mare, t'ho explicar: "tot el que has viscut fins avui, t'ha fet ser com ets...el que estàs vivint també ho farà per bé o per malament, i d'aquí un temps això serà part d'aquest passat" i aleshores veus clar on vol anar a parar: de tot s'aprèn i ara per ara penses que són mals temps, però...i si demà l'home del temps s'equivoca?

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Qu1MiCa

Qu1MiCa

11 Relats

36 Comentaris

14674 Lectures

Valoració de l'autor: 9.47

Biografia:
Abans de tot, començaré dient que aquest no és el meu món. Jo no sóc pas de lletres...però aquí em teniu, sense pretensions, i sense cap esperança de guanyar un premi Planeta :D


Un cop avisats . . . dir que estic estudiant química (si més no, s'intenta!), m'agraden les pel·lícules antigues i no tan antigues, la fotografia, un bon llibre, una bona excursió, un bon dia i encara millor una bona nit!! el bon menjar, la bona companyia!! i la bona música, que no falti mai la música!!



;)