Reflexions a l´ombra d´un poema

Un relat de: Rubba Bertanero
Tinc un cau
on guardo lletres,
les emmagatzemo
mot a mot.
Algunes parlen de coses meves
les altres parlen del món,
quan tinc temps
les rellegeixo
i les comparteixo amb tothom.
Llegint
aprenc coses,
les entenc,
els poso nom
Cada paraula
una escena
cada desig
té el seu lloc.
Algú li va dir poesia
algú li va posar nom
i ara quan ho interpreto
li dono sentit al meu món

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Rubba Bertanero

Rubba Bertanero

77 Relats

91 Comentaris

43338 Lectures

Valoració de l'autor: 9.81

Biografia:
Aprenent a escriure.

Disfrutant de llegir.

S´accepten comentaris, (fins i tot si són bons).

xavi6227@gmail.com