Reciclar els errors

Un relat de: Marteta
Despertar i recordar que el que vares fer el vespre anterior. I no, no era un malson, era la vida, la realitat, i res ho podria canviar, res del món ho podia fer. Tornar a tancar els ulls i pensar que així tot es resoldrà, però no, has de donar la cara. Afrontar els teus errors, no val quedar-se al llit esperant a que el món s'aturi a demanar-te que diantre et passa.
Saber afrontar els propis errors, és el millor que pots fer en aquests moments. I si totes les persones estàn contra tu, això vol dir que no valen la pena i que perquè elles no et facin cas, no vol dir que no n'hi hagui d'altres que en un lloc determinat t'esperen, perquè sense tu no poden estar, tandebò no les coneixes, ni elles a tu, però és el teu destí, i és que sempre, en la vida passen coses així.

Agafa els teus errors i no els llançis a la paparera, no. Guarda'ls en un calaix amagat del teu cor. En un que només obris abans de tornar a cometre'ls, i així ja et servirà com a una ensenyansa. Si, com la dels contes pels nens petits, si, i és aquí quan les verdaderes persones que et convenen vendràn a tu i et feliçitaràn pel teu esforç. I veuràs que no era un mal any el que has tingut, sino que a la primera nit de l'any vas fer coses que no hauries d'haver fet. Però no ho recordis més. Pensa que aquella nit va ser la que et va servir com per adonarte de que l'alcohol només et pot perjudicar, i que un NO basta.

1/1/11.

Comentaris

  • La vida...[Ofensiu]
    AVERROIS | 12-05-2011 | Valoració: 10

    ...és això, un recull de vivències que et fan cada cop més prudent. Un amic meu diu que "ensenya més la necessitat que no la Universitat" crec que té raó, és la vida la que ensenya i el millor com dius és no oblidar-ho i ja està, sinó prendre bona nota per intentar no caure en el mateix forat la pròxima vegada.
    Una abraçada.

l´Autor

Foto de perfil de Marteta

Marteta

227 Relats

394 Comentaris

166109 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Professora de filosofia.