Raquelectrica

Un relat de: Enús

Segurament Raquel seria una nena normal si no fos perquè fa tres anys un llamp li impactes en el epicentre del seu cap i ara fos portadora d'electricitat. Però per tot el demés era normal, jugava amb Barbie's, saltava a corda, col·leccionava caniques.... però sobretot i per damunt de qualsevol cosa era una amant de la barbacoa. Només tenia un petit problema, i es que a col·legi no tenia amics. Als seus companys no els i feia gaire gràcia tenir una amiga que descarregava electricitat. Un dia en mig de classe la Raquel va esternudar i sense voler va disparar un raig contra un pòster de ciències que contenia la taula periòdica, va quedar tot calcinat només va sobreviure el liti. Els seus companys la deixaven sola al pupitre, al pati, a gimnàstica i al menjador. Però un dia tot va canviar, era final de curs i tot el curs es va reunir a una classe per a veure una pel·lícula en una hora morta d'escola. Aquell dia però l'electricitat del col·legi va marxar. La Raquel va agafar l'endoll de el televisor i se'l va posar pels forats del nas, van poder veure tota la pel·lícula perfectament. A partir d'aquell dia es va convertir amb una de les noies més populars del col·legi, li sortien més amigues que grans al repel·lent de la classe! Un dia li van proposar totes les seves amigues d'anar a fer una sortida al bosc, ella va acceptar. El dia va transcórrer normal fins que uns núvols amenaçadors de pluja es van situar justament a sobre d'elles. Va començar a ploure i la Natàlia que era molt poruga va proposar a la Raquel i les altres agafar-se de les mans i no deixar-se anar mai, i així va ocórrer. Potser si el col·legi hagués tingut més pressupost per canviar el pòster calcinat haurien sabut que l'H2O transporta electricitat i les amigues de la Raquel no hagesin quedat torrades. Però la Raquel no va tenir problema cal recordar que sobretot i per damunt de qualsevol cosa era una amant de la barbacoa.

Comentaris

  • havia de fer-ho xD[Ofensiu]
    _shamandalie_ | 19-04-2006 | Valoració: 9

    Havia de comentar-te'l ^^ perquè no em diguis que és un fast food!
    Buscaré entre els plecs de la Raquel... hi ha els prejudicis de molta gent, que s'espanta al veure algú diferent, que no s'obre a noves coses i els hi costa donar oportunitats... mira la pobra Raquel, que s'ha de passar ves a saber quanta estona alla amb l'endoll als forats del nas pk la gent l'aprecii una mica u_u''..
    Jaja ya t'he dit que trobo que és Tim Burton totalment!
    Ptunikuus, i nkantada ^^

  • uola!!![Ofensiu]
    Àfrika Winslet | 26-02-2006 | Valoració: 9

    com que no et coneixia he fet una volteta per aqui, i m'he trobat amb aquest text! deu ni do, trobo que és molt original i amb un toc d'humor, tot i que et falta un xic de pràctica (o no...) en la redacció crec que està molt bé. Tens imaginació, una cosa molt bona per escriure.
    Petons!

  • Renoi! [Ofensiu]
    Màndalf | 31-01-2006

    Quina al·lucinada electritzant que has muntat amb poques paraules! S'ha de reconèixer que la Raquel és una noia pràctica que és capaç de treure profit de les situacions més inversemblants.
    La moralina deu ser que si tens una amiga elèctrica no vagis amb ella els dies de pluja, no?

    Referent al relat hauries de millorar una mica més l'ortografia (l'epicentre, del,... ) i l'estil (...era el final de curs i tot el curs...). Però aquestes són tècniques que pots aprendre amb el temps i tu tens una cosa fantàstica per escriure que no la té tothom: una bona imaginació.

  • Ostres![Ofensiu]
    ROSASP | 30-01-2006

    Jo m'enrampo sovint amb gairebé tot, hi ha dies que faig pànic. Salten xispes quan li xoco la mà a algú. Espero que la Raquelectrica no hagués començat així, em sabria greu fer una improvisada barbacoa.
    Ja veig que t'agraden les històries abstractes i una mica surrealistes. Penso que en el fons no s'allunyen tant de la realitat, passen coses molt estranyes pel món.
    La vida es belluga sovint entre situacions força absurdes. És una bona teràpia donar forma a tot allò que el cap es capaç d'imaginar...

    Gràcies pel teu comentari, així t'he pogut llegir.
    Ja ho aniré fent de mica en mica. M'agrada molt somriure...

    Una abraçada i fins la propera!


  • Història original[Ofensiu]
    angie | 29-01-2006

    Circumstàncies del tot sorprenents et duen a un final que el lector no espera.
    Vigilaria la puntuació.

    He vingut a llegir-te en veure el teu nom al fòrum, no et coneixia.

    angie

  • anem millorant...[Ofensiu]
    Yáiza | 22-12-2005

    Ei enús! Sobre la història que t'he de dir? Com sempre, protagonista normal i corrent, amb un petit fet estrany, i un final inesperat i divertit. Insisteixo en que has creat un subgènere del relat curt!! (tot i que potser no ets el primer...)
    Pel que fa la redacció, millor que altres vegades, i com que avui m'avorreixo bastant, et dic un per un els errors que he vist.
    Primer, el "impactés" del principi, jo diria que hi va "va impactar", mira't-ho a veure que et sembla. Després, com sempre també, la puntuació!!! Les comes les van inventar per aque jo no m'ofegui quan et llegeixo! I també existeix el punt i a part que fa que quedi tot més bonic i ordenadet.
    I per últim, no et torturo més, allò de que el dia va transcórrer "normal". Normal? Què és normal? Podries posar-hi algun adjectiu més explicit.

    Apa doncs res, disculpem per ser tan perapunyetes, però avui estic com estic.

    Yáiza