Puta

Un relat de: niqmad

Cada dia t'obres de cames set o vuit vegades, si tens sort. Els caps de setmana a la nit, sense els clients de sempre, la cosa és més aviat de boca, tastant gustos poc nets a l'ombra de qualsevol portal mig amagat. I és que ets un reclam que, malgrat el greix que et penja entre els pantalons i el top, funciona prou bé. Qui ho diria. Però cada dia que passo per la vostra plaça, allà on s'uneixen el carrer de Sant Ramon i el del Marquès de Barberà, t'hi torno a veure, lluint el ros fals i el somriure de fàstic que t'ha quedat gravat amb els anys. No em sé imaginar que la teva cara hagi transmès mai alguna mena d'atractiu, però segurament s'ha fet a base de tastar glops infectes i simular orgasmes. Potser és això el que et troben, l'evident mentida, el poder de la tortura lenta que canvia algú. O potser ni tan sols van tan lluny, qui sap si només volen un forat que s'ompli amb diners.

Comentaris

  • Montseblanc | 01-04-2017 | Valoració: 10

    Curt, sense adornaments, potent, directe, traspassa la pell, el crani, fa blanc, toca de ple… Gairebé donen ganes de passar per allà i veure el teu relat en moviment... De vegades cal que algú ens ho escrigui així de bé per no tornar a abaixar el cap en passar davant d’”elles”...

l´Autor

niqmad

22 Relats

90 Comentaris

79896 Lectures

Valoració de l'autor: 8.98

Biografia:
Sóc de Barcelona, on vaig néixer el 1980. Sóc periodista però he fet tota mena de feines, des de Pare Noel algun Nadal, a arqueòleg, passant per mosso de mudances, veremador... Sempre m'ha agradat escriure, i intento fer-ho sovint , encara que a temporades m'és més complicat.

Si voleu saber més coses, visiteu el meu bloc: http://www.niqmad.net