Poeta

Un relat de: Joan Ferrer Hernando

Pidolant els fruits d'un desengany és com un esser solitari i acabat es fa una reforma, amb paletes i pasteres inclosses, del seu mecanógraf particular que li fa les felacions somiades i les sodomitzacions a domicili.

Aquest soc jo, desreflectit al mirall, no queda cap altre remei, estic fent-me l'estruç per vomitar al meu cervell, per què es el que més odie.

Un cop dos, la poesia a la recàmera, el gatell catxondo per fornicar-se la polvora lletra victoriana, i jo esperant el torn per entrar al bany.

Comentaris

  • L'ofici del poeta[Ofensiu]
    vio18 | 10-11-2005 | Valoració: 10

    Perfectament descrit com et sents coma poeta, encara que avui en dia, els poetes es eentiran de diferents formes, sovint no tots son tan complicats.