El Retrat de Romeu Llanç ( Quarta Part )

Un relat de: Joan Ferrer Hernando

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Soparem en casa d'Àfrica, ens miravem fixament després de cada cullerada, cada glop d'aigua o cervessa anava lligat d'un profunda mirada, era exitant, Àfrica m'exitava nomes clavant-me els seus ulls.

Quan acabarem el sopar, s'acosta a mi, es sentà damunt meu, i em bessà,, m'abarçava i em digué:

-Què vols fer?
-No m'havies de donar un regal o sorpressa?Vaig dir.
-Sí amor, però més tard, és molt aviat encara.
-Ensanyam doncs els teus cuadres.
-D'acord

Tota una kilomètrica cambra de cuadres, amb diferents tècniques, colors, diferents models i paisatges, arribarem al final de la cambra on ella m'ensenyà els eu cuadre preferit, era un retrat meu:

-No he sortit gaire ben afavorit.
-Que dius, estàs guapíssim, però al natural millor.
-Jo també t'he fet cuadres, però no hem queden bé, no es pot reflectir el teu encant i rostre d'enxis en un llenç, de veritat, em costa moltíssim.
-Calla burro!

Em bessà apsionàdament, la meva esquena ensopegà contra el mur, caigurem al terra, i alli mateix ens tornarem a despullar, Àfrica senatda damunt meu, amb els pits descoberts sense subjectador, jo tombat sense roba, agafà un tub de pintura al oli i deixà caure la pintura al meu pit, pintura roiga, agafí jo un altre tub, pintura blanca, i li pleni els pits de pintura blanca, movia tota la pintura pels pits, moldejant els pits amb la pintura, extenent tota la pintura pels pits i els malucs, ella em deïa: "EM CORREC, M'ESTIC CORRENT",però abans que vinguera l'expolsió, Àfrica es clava el penis a la vagina, la vaig penetrar, i ferem l'amor de nou mentre bessavem pintura de més colors per tots dos cossos, menys a la cara i els nostres sexes, els voliem netes perquè no apravem de llepar-los constantment.

Quan acabarem ens dutxarem junts, abarçats, enamorats, besant-nos, Àfric aem mira fixament i em digué:

-Aquesta nit vull pintarte, despullat.
-Estàs segura.
-Mai ho he estat tant.Tombat en el llit, no tingues vergonya, vull pintate nu, recorda que estic enamorada i vull tenirte per totes bandes en aquesta casa.
-Voldras que siga nostra?
-Buscarem un altre per tots dos més gran per tindre més racons per fer l'amor.

Així doncs, sortirem de la dutxa, em tombí al llit i ella es ficà in vestit de tela hippy molt vaporós i transparent "Què sexy estàs amor meu"vaig dir, "Tu més, no et mogues que si emxite em llançaré damunt teu" "Mentidera" "Relaxat".

Així for, dues hores més tard, el cuadre estava finalitzat, mai havia fet de model, però Àfrica em digué:

-Ho has fet molt bé amor.
-Gràcies vida.
En eixe moment sonava el meu telèfon mòbil, aní al l'entrada que es alli on era, era mon pare, ell i jo viviem sols, ma mare havia mort en l'accident que patirem, em preguntava que com estava, apralrem 20 minuts, quan vaig penjar, Àfrica em preguntà:

-Qui era?
-Mon pare, em preguntava on era i sí estava bé.
-Saluda'l de aprt meva, la teva novia.
-Ho faré.

Just en eixe moment em començà a cremar la cara, cridava, sang, dolor, mans al rostre, Àfrica vingue corrent, i em digué:

-Tranquil amor meu, aguanta, per favor, sé que t'estic fent mal però ho estic fent per nosaltres.T'estime moltíssim.

No entenia res,només vaig vore que Àfrica tenia a la ma esquerra una ampolla de salfumà.

Comentaris

  • M'ha enganxat[Ofensiu]
    vio18 | 10-11-2005 | Valoració: 10

    M'ha enganxat aquets capítol, no pare d'enrrecordar-me de la intesitat i passió amb la que fan l'amor, tot és tan eròtic, ratllant en la pornografia, però queda en el terreny de la exquisidessa.

    Vigila les faltes.

  • Quina calor!!![Ofensiu]
    vio18 | 10-11-2005 | Valoració: 10

    Molt intens aquets sopar, descrius molt gràficament l'acte sexual, has tingut experièncis similars?Contiuna així.