L'amor no és un joc.

Un relat de: Joan Ferrer Hernando

-Fa dos anys estava amb una dona que em deia que m'estimava, que per ella jo era el seu primer i únic amor que hi havia, ella vivia lluny, a 300 kilòmetres de distància, però em donava igual, vaig buscar-me un treball per així pagarme el viatge d'anada i les estades per poder estar amb ella, en resum, en dos anys i quatre messos em vaig gastar vora 3.200€ en aquesta dona a la que jo estimava tant, que estava disposat a deixar-ho tot per ella, familia, estudis, amics...Tot per estar amb ella, i ella, com m'ho tornà?

Replantejant-se la relació cada 2 messos, ocultant el fàstic que sentia cap a mi quan ens besavem o intimavem, burlant-se del meu aspecte físic, no deixant que anarà amb ella deixant-ho tot aci (a mi no m'importava deixar res, seria feliç estant amb ella), però es veu que algú sense carrera universitària no era res per ella.

Aquest estiu em "castigà" diguent-me que volia estar un més sense parlar, més tard, acabat Juliol, digué fins a final de Setembre, però ves per on, a meitat d'Agost em feu treucar-la i em llança al fem com un mocador brut.

Al principi de la nostra relació, en un parc del barri de Sants, Barcelona, em dona una carta que relatava que, ella abans de coneixer'm era una noia que anava "de flor en flor", i que li havia fet canviar, i que m'agraia el que havia fet per ella. Començàrem a fer plans tots dos junts sobre el nostre futur junts, però poc apoc, pensaria que jo per ella no era prou, al principi de coneixer-nos, ella em digué que era molt exigent i que per això m'havia escollit (MENTIDA).

L'únic que puc dir es que aquesta noia s'ha estat riguent de mi durant dos anys, m'ha utilitzat, em vegé cara de ximplet i pensà "pobre idiota, soc massa per ell, i poca cosa per mi".Ella ha esta jugant a dues bandes, però al final s'ha volgut quedar amb algú de Badalona, on ella viu, ella vol continuar de flor en flor, passant-se entre les seves cames tots els penis que puga, i llepant fins ofegar-se, es el que pense.

Però no patiu per què jo tampoc ho vaig fer tot molt bé, els estudis no em sortien gaire bé, i quan em deixà estiguí un temps darrere d'ella per intentar refer la relació, però res, al principi volia ser amiga meva, però la meva insistència perquè volia seguir estant amb ella, perquè encara l'estime amb bogeria, a fet que ella em diga que m'oblide d'ella i m'ha esborrat de la seva vida, per ella mai he existit, o si ho he fet, he estat un greu accident, un error a no repetir, menys que una merda.

Ara ets lliure Àfrica, continua freda, com l'Americà impassible, utilitza tots els mocadors que vullgues,i llença'ls perquè eixa sempre ha estat la teva filosofia de vida. Ho doní tot per tu, i milers de coses inhumanes només per poder haver anat amb tu per sempre, però tu no em donares un altra oportunitat, alguns diuen que fores realista i volgueres algú a Badalona, bé, i doncs...Per què perdre el temps amb algú que consideraves sinferior a tu, que no et donava el sexe que tu volies, i era un plorica?

Simplement estaves jugant, però et dic que l'amor no és un joc, i a qui estimes no és un jogina, i quan es diu que s'estima no es un paraula divertida per fer l'estona.

Jo ja pense en el que vaig fer, i admeto els meus errors com dirt-te per estar trencat per la ruptura, que estava amb altra noia, però he d'assumir-ho. Però tu ho feres abans que jo, m'assabentí un mes després de que em deixaves, ja en Juliol em deixaves, i jo com un imbècil pensava que m'estimves i podreim superar açò, però no cregueresamb mi, en eixe moment, quan m'abocares al fem, vares admetre que tot el que m'havies dit era mentida.

Sé que tu ets molt digna i si em contestes, em deixaràs trencat, i demostrant que jo er amés que patètic i horrible, fes el que vullguis, tu per mi has esta una gran mentida , com jo per tu.Analitza el que feres, perquè jo ja ho estic fent.

(Resposta dun ex-idiota a una dona freda i superficial, que s'estima més viure la vida, VIU I MOR!)

L'actor Ethan Hawk en la pel·lícula "Broken dreams" (1994), el la que interpreta a un jove artista, pintor de gran talent, que aviat es farà un home ric. Adaptació d'un obra de Charles Dickens, l'actor digué mentre ficava la ma d'una dona major sobre el seu pit:
-"Saps què és açò?", digué a la dona.
-"El teu pit?" contestà.
-"No", digué ell,"és el meu cor, i esta trencat".

La següent escena, apareix un avió privat, de luxe, i en una de les finestres vegem a la noia, l'actriu Gwyneth Paltrow, que s'ha marxat amb l'home ric i poderós.

Jutgeu vosaltres mateixos.



Comentaris

  • Colpidor, però...[Ofensiu]
    vio18 | 10-11-2005 | Valoració: 10

    Però ja et dic que sempre hi una segona o tercera possible verisó, no sabem que pensarà ella, caldria que fereu les paus, passareu d'un amor tan intens a aquest odi, no val al pena, ben descrit però rebaixa el tó.