Poeta de mar

Un relat de: Emelkin

Tu, poeta que retalla
versos i els llença
al Mar.
Mar i ones.
Mar i ones, i ombres.

Mar,
sal a les ferides.

Ones que et vigilen
i arrosseguen cadàvers.

Ombres que s'enfilen
i t'arrenquen les crostes.

Ones que s'estiren
i t'escupen als peus.

Mar,
sal a les ferides.

Mar i ones, i ombres.
Mar i ones
al Mar,
on tu naufragues,
cada nit, per no tornar.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer