Poesia

Un relat de: Joanra

La poesia no és una manera de viure,
per a això estan les conviccions.

Jo tampoc no gosaria estimar amb el poema:
si parla d'amor, es llepa les ferides.

Per a reivindicar i denunciar,
més adequades són accions i lluites.

Potser hi trobo pautes o pistes
per combatre la tristor, en els versos;
però són tramposes teràpies
que em xuclen com un forat negre.

I tanmateix, no podria viure sense ella.

Comentaris

  • M'agrada[Ofensiu]
    Melcior | 19-11-2006

    com vius,estimes,reivindiqes,lluites,denuncies,
    i combats les teràpies que et xuclen,només amb la poesia, saps a mi em passa exactament
    al mateix.
    Endavant.